Siirry suoraan sisältöön

Pomedia on mukana Wasa Future Festivalissa kahdessa keskustelussa

Hanna Hietikko

Pomedian keskusteluissa Wasa Future Festivalissa käsitellään jo nyt ja myös tulevaisuudessa merkittäviä aiheita: eläinten oikeuksia ja journalismin tulevaisuutta. Pomedia haastattelee 5.8. vegaanivaikuttajaa ja järjestää keskustelun 6.8. journalismin tulevaisuudesta.

Pomedian haastateltavaksi saapuva Viral Vegansista tuttu Benjamin Pitkänen on kirjoittanut yhdessä Pavel Tahkovuoren kanssa elokuussa julkaistavan tietokirjan Rakkaat eläimet, joita syömme. Pomedia haastattelee Vaasaan saapuvaa Pitkästä Wasa Future Festivalissa 5. elokuuta kello 15 Bock’sin panimon Lato/Barn-tilassa.

Viral Vegansin Benjamin Pitkänen edustamassa keskustelussa
Viral Vegansin Benjamin Pitkänen kertoo Vaasan-vierailullaan elokuussa ilmestyvästä kirjastaan. Kuva: Anna Weckström

Journalismin parhaasta mahdollisesta tulevaisuudesta puhutaan 6.8.

Tiistaina 6.8. Pomedia järjestää Wasa Future Festivalissa keskustelun journalismin tulevaisuudesta. Siitä keskustelemaan saapuvat uutta uutismediaa, Uutta juttua perustamassa olevat Olli Seuri ja Jussi Sippola Helsingistä.

Olli Seuri. Kuva: Touko Hujanen
Olli Seuri tunnetaan esimerkiksi Yleltä. Kuva: Touko Hujanen
Jussi Sippola. Kuva: Touko Hujanen
Jussi Sippola työskenteli Ennen Uusi juttu -projektia Helsingin Sanomissa. Hänellä on sukujuuret Etelä-Pohjanmaalla. Kuva: Touko Hujanen

Lisäksi Vaasan ulkopuolelta keskusteluun saapuu sovittelujournalisti ja dialogiasiantuntija Noora Kettunen.

Noora Kettunen
Noora Kettunen on rakentavan keskustelun ammattilainen. Kuva: Paula-Virta / Speakersforumin arkisto

Keskusteluun osallistuvat paikallisista toimittajista media-alan yrittäjä Nadia Paavola ja Ilkka-Pohjalaisen sekä Lännen Median toimittaja Joonas Kuikka.

Nadia Paavola
Nadia Paavola on pohjalainen media-alan yrittäjä ja freelancer.
Joonas Kuikka työskentelee Ilkka-Pohjalaisen Vaasan-toimituksessa ja Lännen Median valtakunnallisessa toimituksessa. Kuva: Paula Kaskimaa

Wasa Future Festival on ratkaisukeskeinen tulevaisuustapahtuma Vaasassa

Wasa Future Festival on kaikille avoin ja maksuton tapahtuma, jossa yritysten ja korkeakoulujen osaajat sekä paikalliset ja valtakunnalliset päättäjät paikallispoliitikoista ministereihin pohtivat ja ratkovat talouden, teknologian ja kulttuurin ongelmia.

Suuri osa Wasa Future Festivalin ohjelmasta striimataan sen omalla Youtube-kanavalla. Pomedian järjestämät ohjelmanumerot striimataan Pomedian Youtube-kanavalla.


Juttua muokattu 25.7.2024 kello 16:02 korjaamalla Pitkäsen haastattelun aika ja paikka sekä lisäämällä linkit striimeihin jutun loppuun.

Mitä mieltä olet artikkelista?
  • Hauska 
  • Tärkeä 
  • Mielenkiintoinen 
  • Liikuttava 
  • Kelpo 
  • Tylsä 

Vastaa