Siirry suoraan sisältöön

Saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee Pomedia-opiskelijamedian verkkosivustoa https://pomedia.fi ja se on päivitetty 16.2.2022.
Verkkopalvelua koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia. Saavutettavuus luo kaikille yhdenvertaiset mahdollisuudet käyttää palvelua.

Tässä selosteessa kerrotaan, mikä sivuston saavutettavuuden tila on, ja miten voit antaa meille palautetta palvelun saavutettavuudesta.

Verkkopalvelun saavutettavuuden on arvioinut ulkopuolinen organisaatio Verkkovaraani Oy.

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Tämä verkkopalvelu täyttää WCAG:n A ja AA-tason saavutettavuusvaatimukset pääosin.

Sivustolla on alla luetellut tiedossa olevat tekniset saavutettavuuspuutteet, joka johtuvat käytössä olevasta lisäosasta. Puutteista on ilmoitettu lisäosan hallinnoijalle, joka on luvannut perehtyä ominaisuuksien korjaamiseen. Puutteet korjataan mahdollisimman pian.


Sisällöt ja toiminnot, jotka eivät ole vielä saavutettavia

Saavutettavuus näppäimistöllä

Sivuston Post-X-lisäosalla tehtyjen lohkojen linkeiltä puuttuu näkyvä kohdistus, kun sivustolla liikutaan näppäimistön avulla (etusivun ja arkistosivujen uutissyötteet). Näppäimistöllä ei pääse etusivun Uusimmat jutut -osion Lataa lisää -painikkeeseen. (Puutteista ilmoitettu Post-X-lisäosaa hallinnoivalle WPXPO:lle)

Saavutettavuusvaatimukset, jotka eivät täyty: 2.1.1, 2.4.7


Yhteystiedot saavutettavuuspuutteista ilmoittamiseksi

Jos havaitsit sivustolla saavutettavuuspuutteita, voit ilmoittaa niistä meille sähköpostitse osoitteeseen info@pomedia.fi.

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla muita kuin tässä selosteessa mainittuja saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää.

Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus@avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000