Siirry suoraan sisältöön
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Ajankohtainen Navetta: Ruokakokemuksen moniaistisuus

5.11. klo 16:30 - 20:00

25€
Marraskuun Ajankohtaisessa Navetassa on aiheena moniaistisuus.
Elintarvikekehityksen professori Anu Hopia Turun yliopistosta luennoi ruokakokemuksen moniaistisuudesta ja muun muassa siitä, miten värit vaikuttavat ruokakokemukseemme. Luennon jälkeen on mahdollisuus osallistua aikuisille suunnattuun moniaistiseen työpajaan.
Moniaistisessa kuvataidetyöpajassa keskitytään tunnustelemaan materiaaleja ja maaliaineita eri aisteilla. Työpajassa työskennellään lattialla istuen silmät sidottuna, joten päälle kannattaa laittaa vaatteet, jotka saavat likaantua. Maalaus tehdään paljailla käsillä ja maaliaineet on valmistettu elintarvikkeista. Työpajassa sovelletaan Vauvojen värikylpy -menetelmää, joka on kehitetty Porin lastenkulttuurikeskuksessa. Osallistuminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta maalaamisesta.
Moniaistisen työpajan hinta on 25 €/osallistuja. (Hinta sis. osallistumismaksun, ohjauksen ja materiaalit.). Työpajaa ohjaa koulutettu värikylpyohjaaja Minna Peltoniemi.
Ilmoittaudu mukaan työpajaan viimeistään tiistaina 31.10. https://www.netticket.fi/moniaistinen-kuvataidetyopaja…
Mukaan mahtuu 10 osallistujaa.
Tapahtuman luento-osuus on yleisölle avoin ja maksuton.
Ajankohtainen Navetta tiistaina 5.11.2024 klo 16.30 Kalevan Navetan Soittotila Kammiossa (1. krs) ja työpaja klo 17.00 Itikassa (2. krs).
Ajankohtainen Navetta on Kalevan Navetan toimijoiden tapahtumakokonaisuus, jossa kuullaan puheenvuoroja ajankohtaisista teemoista ja ilmiöistä. Ajankohtaisessa Navetassa ääneen pääsevät eri alojen asiantuntijat.
Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Taideyliopiston Seinäjoen yksikkö ja Seinäjoen taidehalli, tapahtumaa rahoittaa Seinäjoen Yliopistokeskus.
Mitä mieltä olet artikkelista?
  • Hauska 
  • Tärkeä 
  • Mielenkiintoinen 
  • Liikuttava 
  • Kelpo 
  • Tylsä 

Tapahtumapaikka

Kalevan navetta
Seinäjoki, 60100 Suomi + Google Map