Siirry suoraan sisältöön
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Valon Piiri

2.11. klo 12:00 - 20:00

Valon Piiri -tapahtuma pidetään Seinäjoella lauantaina 2.11.2024 kello 12-20. Tapahtuma on kaikenikäisille ja se on maksuton.

TN-RAKENNUKSEN VALOTAPAHTUMA, 2. KERROS

Tervetuloa kanssamme viettämään tunnelmallista pyhäinpäivän viikonloppua Piirille. Marraskuisen viikonlopun aikana herätämme Piirin TN-rakennuksen eloon valolla ja toivolla, Piirin historiaa kunnioittaen. Piirin toimijat ovat rakentaneet TN-rakennuksen kakkoskerroksen eri huoneisiin tunnelmallisia huoneita, joissa voi ihastella, tutkia ja seikkailla erilaisissa tunnelmissa.
Valaistu kierros on suunniteltu koko perheelle ja sieltä löytyy ihasteltavaa niin perheen pienimmille kuin aikuisillekin. TN-rakennuksessa palvelee myös Steiner-koulun kahvila. Huom! Rakennus ei ole esteetön. Alhaalla on tilaa jättää lastenvaunut alakertaan ja portaita pitkin pääsee 2. kerrokseen.
TN-rakennus eli keittiörakennus on ensimmäistä kertaa avoinna yleisölle. TN-rakennuksen kolmannessa kerroksessa voit käydä katsomassa toimistotiloja yrityksellesi tai yhteisöllesi.
TN-rakennuksen valotapahtumassa mukana: LoonaKeramik, Teatteri Hysteria, Piirin lapset, Piirin perinneyhdistys, Steiner-koulu, Steiner-päiväkoti Pajulintu, Pistetehdas, EiLi, Piirin hyvinvointitoimijoiden verkosto, Pajkka, Seinäjoen seurakunta ja monia muita. Sairaalamuseo on valaistu tapahtuman kunniaksi.

MUISTOJEN POLKU, TN-RAKENNUKSEN EDESSÄ OLEVA POLKU

Osallistu kanssamme muistojen polun toteuttamiseen. Tule mukaan sytyttämään kynttilä rakkaan ihmisen muistolle. Valaistaan yhdessä viikonloppuna Piirin TN-rakennuksen polku rakkaiden ihmisten muistojen poluksi. Ota mukaan oma kynttilä, jonka voit jättää Piirin muistojen polulle.
Vietetään yhdessä kaunis ja tunnelmallinen pyhäinpäivän viikonloppu Piirillä.
Lisätietoja: piirille.fi
TN-Rakennus, Piirintie 1, 60220 Seinäjoki.
Tapahtuma on osa Piirin perinneyhdistyksen ylläpitämää Piiri yhteinen ympäristömme -hanketta, joka on saanut rahoituksen maaseuturahasto Liiveriltä.
Mitä mieltä olet artikkelista?
  • Hauska 
  • Tärkeä 
  • Mielenkiintoinen 
  • Liikuttava 
  • Kelpo 
  • Tylsä 

Tapahtumapaikka

TN-rakennus
Piirintie 1
Seinäjoki, 60220
+ Google Map