Siirry suoraan sisältöön
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Seinäjoen kaupunginteatterin Eikä yksikään pelastunut -näytelmän teosesittely ja avoimet harjoitukset

29.10. klo 18:15 - 19:45

Eikä yksikään pelastunut -kuvituskuvassa Mika Piispa (alh. vas.), Kristiina Karhu, Jani Johansson, Mari Pöytälaakso (kesk. vas.), Jussi Lampi, Esa Ahonen, Mia Vuorela, Jussi Jätinvuori (ylh. vas.), Tomi Turunen ja Jukka Puronlahti. Kuva: Jukka Kontkanen ja Emilia Kaupinmäki
Rakastetun Agatha Christien luetuin ja tunnetuin murhamysteeri Eikä yksikään pelastunut nähdään hyytävän jännittävänä näytelmänä marraskuusta 2024 alkaen Seinäjoen kaupunginteatterin suurella näyttämöllä.
Kymmenen vierasta on houkuteltu hulppeaan kartanoon eristetyllä englantilaissaarella, Devonin jylhällä rannikolla. Heti ensimmäisenä iltana he kuulevat viestin, jossa kaikkia talossa olijoita syytetään murhista. Tunnelma vieraiden kesken sähköistyy.
Pian ensimmäinen kutsutuista kuolee. Sitten, kammottavaa lastenlorua mukaillen, toinen. Aina samalla rikkoutuu yksi kartanon kymmenestä posliinisotilaasta, kunnes koristefiguureista ei ole yhtäkään jäljellä.
Agatha Christien Eikä yksikään pelastunut -trilleri tapahtuu saarella, josta ei ole poispääsyä. Tutusta tarinasta nähdään kauhugenrellä flirttaileva 2.0-versio, joka manipuloi katsojien mielikuvitusta.
Ennen hyytävää ensi-iltaa sinulla on mahdollisuus päästä tutustumaan teokseen ja sen tekijöihin syvemmin perinteisen teosesittelyn ja avoimen harjoituksen parissa.
Hyytävää iltaa emännöi tuttuun tapaan teatterikuraattori Jelena Jokelin. Varaa maksuton lippusi teatterimme lippumyymälästä tai verkkokaupasta! Lämpimästi tervetuloa! Jos uskallat…
Mitä mieltä olet artikkelista?
  • Hauska 
  • Tärkeä 
  • Mielenkiintoinen 
  • Liikuttava 
  • Kelpo 
  • Tylsä 

Tapahtumapaikka

Seinäjoen kaupunginteatteri
Alvar Aallon katu 12
Seinäjoki, 60100 Suomi
+ Google Map
Puhelin
0504094950
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto