Siirry suoraan sisältöön
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Feasta-bändikatselmus

26.10.2023 klo 18:00 - 22:00

Vaasalaisia sekä lähialueen artisteja ja bändejä kutsutaan jälleen esittelemään musiikkiaan Feasta-artistikatselmuksissa median edustajille sekä festivaalien ja tapahtumien järjestäjille. Ilmoittautua voi 6.10.2023 saakka.

Katselmukset järjestetään Ritzissä torstaina 19.10.2023 sekä 26.10.2023 klo 18 ja ne taltioidaan. Tapahtumat ovat ikärajattomia, avoimia kaikille ja ilmaisia. Ritzin aulabaarissa on anniskeluoikeudet.
Artistit esittävät kaksi biisiä, joista vähintään toisen pitää olla omaa tuotantoa. Soittoaika on enimmillään 10 minuuttia. Kaikkien esitysten jälkeen raati kokoontuu arvioimaan esityksiä.

Raati koostuu median edustajista, festivaalien ja tapahtumien järjestäjistä sekä muusikoista. Mukana on myös vierailevia asiantuntijoita jakamassa kokemuksiaan ja antamassa vinkkejä.
Ilmoittaudu 6.10. mennessä

Sitovat ilmoittautumiset ja lavakartat lähetetään viimeistään 6.10. sähköpostilla osoitteeseen max.backman@vaasa.fi, josta saa myös lisää tietoa katselmuksista. Ilmoittautuessa voi esittää toiveen kumpaan katselmukseen haluaa osallistua. Katselmukset täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Feasta-katselmukset järjestää Vaasan kaupungin kulttuuri- ja kirjastopalvelut yhteistyössä Volumen ja Skafferiet at Ritzin kanssa.

Mitä mieltä olet artikkelista?
  • Hauska 
  • Tärkeä 
  • Mielenkiintoinen 
  • Liikuttava 
  • Kelpo 
  • Tylsä 

Tiedot

Päivämäärä:
26.10.2023
Aika:
18:00 - 22:00
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
, , , , ,
Kotisivu:
https://www.vaasa.fi/ajankohtaista/feasta-artistikatselmuksiin-voi-jalleen-ilmoittautua/

Järjestäjä

Vaasan kaupungin kulttuuri- ja kirjastopalvelut

Tapahtumapaikka

Ritz
Kirkkopuistikko 22
Vaasa,
+ Google Map