Siirry suoraan sisältöön
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

C-sählyt -CoMedia ry

7.3. klo 12:00 - 8.3. klo 00:00

Nyt on taas aika virittäytyä pelitunnelmaan ja koota kasaan joukko cählystä innostuneita kavereita! Suuntaa mailat ja muut pelivehkeet kohti CoMedian vuoden 2024 C-sählyjä, jotka järjestetään torstaina 7.3. Vamian Sampo-kampuksella.

Tänä vuonna joukkueet hohkaavat neon väreissä 80’s fitness teeman mukaisesti. Kiristä siis hikipanta pääsi ympärille tai pue neonväriset jumppatrikoot jalkaan ja tule nauttimaan urheilun ilosta kentälle tai katsomoon kasari tunnelmissa.

Urheilun ja penkkiurheilun jälkeen tie käy kohti ikonista Fontana-clubia, jossa laji vaihtuu reikäpallosta freestyle tanssiin tanssilattialla myöhään yöhön asti.

Tarjolla on viiden hengen joukkuelippuja, jotka sisältävät viidelle pelaajalle haalarimerkit sekä jatkot Fontana-clubilla.

Jos joukkueesi on kuitenkin vielä kadoksissa, voit ostaa myös yksilölipun. Kokoamme yksilölippujen ostajien kesken joukkueita.

Turnauksessa on tarjolla kaksi eri sarjaa – höntsä ja hiki. Joukkue voi valita haluaako osallistua perinteiseen hyvän mielen höntsä-sarjaan vai hikoilla enemmän hiki-sarjassa.

Jos reikäpallon jahtaaminen ei kuitenkaan innosta, voit nauttia peleistä myös katsomon puolelta kannustaen suosikkijoukkueesi johtoon. Tapahtuma on katsojille ilmainen. Myös katsojat pääsevät halutessaan jatkamaan kasari-fiilistelyä pelien jälkeen Fontana-clubilla, sillä myynnissä on myös pelkkiä jatkolippuja, jotka sisältävät haalarimerkin.

MITÄ: C-sählyt 2024

MISSÄ: Vamian Sampo-kampus (Sepänkyläntie 16, 65100 Vaasa)

MILLOIN: 7.3. Klo 12 alkaen

MIKSI: Koska cählääminen on parasta

KEILLE: Kaikille cählääjille ja cählyfaneille

MITÄ MAKSAA: Joukkuelippu 55€, yksittäinen lippu 11€ ja jatkot 8€

MITÄ MUKAAN: Haalarit, kasariblingiä, sisäpelikengät ja oma maila jos löytyy

 

Tapahtumassa noudatetaan VYY:n tapahtumajärjestämisen pelisääntöjä. Lisää VYY:n tapahtumajärjestämisen pelisäännöistä bit.ly/VYYpelisaannot.

 

Hyviksinä tapahtumassa toimivat Aada Keronen ja Karolina Seppälä.

 

Tapahtumaa mahdollistamassa ovat tapahtuman pääsponsori LähiTapiola Pohjanmaa, sekä Celsius Suomi, Fast, K-Market Palosaari, Sky Bar Vaasa, Venn Vaasa ja Wasa Vertical.

 

Tapahtumassa pelaajilla on OLL:n tapaturmavakuutus. Muistathan kuitenkin, että vakuutus on voimassa vain selville pelaajille.

https://kide.app/events/d1fa0375-f34c-476d-9106-86926363ce49

Mitä mieltä olet artikkelista?
  • Hauska 
  • Tärkeä 
  • Mielenkiintoinen 
  • Liikuttava 
  • Kelpo 
  • Tylsä 

Tiedot

Alkaa:
7.3. klo 12:00
Loppuu:
8.3. klo 00:00