Siirry suoraan sisältöön
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Feasta Band Maraton

19.5.2023 klo 18:00 - 20.5.2023 klo 22:30

Kuva Eld-nimisestä bändista lavalla

Kaksipäiväinen musiikkitapahtuma Feasta Band Maraton järjestetään 19.–20.5.2023 klo 18–22.30 Ritzissä. Paikalliset bändit ja artistit voivat ilmoittautua mukaan 23.4. saakka.

Toista kertaa järjestettävässä Feasta Band Maratonissa kuullaan paikallista musiikkia monesta eri genrestä. Molempien iltojen aikana Ritzin lavalle nousee kuusi paikallista bändiä tai artistia. Puoli tuntia kestävän keikan jälkeen esiintyjä ja tunnelma vaihtuvat.

– Viime kevään tapahtuma oli onnistunut ja sai kiitosta esiintyjiltä sekä yleisöltä. Saimme myös hyödyllistä tietoa jatkoa ajatellen, kertoo tapahtumakoordinaattori Max Bäckman.
Eri musiikkityylejä soittavat bändit ja artistit voivat ilmoittautua mukaan 23.4. mennessä. Omaa musiikkiaan tekevät bändit tai artistit kiinnostavat erityisesti.
– Ritzin lavalla olevat rummut, kitara- ja bassokamat ovat kiinteät, joten niitä ei vaihdeta illan aikana, sillä vaihdot ovat vain 15 minuutin pituisia. Mukana on myös Ritzin oma miksaaja, Bäckman jatkaa.

Ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostitse osoitteeseen max.backman@vaasa.fi. Samassa yhteydessä lähetetään lavakartta, tarkemmat tiedot bändistä tai artistista sekä kuva.

Kevään tilaisuus tallennetaan ja tapahtumanjärjestäjänä toimiva Vaasan kaupungin kulttuuripalvelut julkaisee esiintymisvideoita kesän ja syksyn 2023 aikana. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Ritzin ja Volumen kanssa. Feasta Band Maraton -tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy ja tapahtuman aikana Ritzin baari on avoinna.

Mitä mieltä olet artikkelista?
  • Hauska 
  • Tärkeä 
  • Mielenkiintoinen 
  • Liikuttava 
  • Kelpo 
  • Tylsä 

Tiedot

Alkaa:
19.5.2023 klo 18:00
Loppuu:
20.5.2023 klo 22:30
Tapahtuma tagia:
, , , ,
Kotisivu:
https://www.vaasa.fi/tapahtumat/feasta-band-maraton-4/

Järjestäjä

Volume

Tapahtumapaikka

Ritz
Kirkkopuistikko 22
Vaasa,
+ Google Map