Siirry suoraan sisältöön
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Food Days

4.9.2023 - 10.9.2023

Syyskuun ensimmäinen viikko on Etelä-Pohjanmaalla ruoka-alan superviikko. Luvassa on kaksi isoa kuluttajatapahtumaa – Kauhajoen ruokamessut ja valtakunnallinen Lähiruokapäivä – sekä useita ammattilaistapahtumia, joihin osallistuu sekä kotimaisia että kansainvälisiä asiantuntijoita.

Food Days Seinäjoki -tapahtumat tekevät tunnetuksi Seinäjoen alueen huippuosaamista ja puitteitamme. Vastavuoroisesti Seinäjoella toimivat kehittäjät oppivat, mitä kansallisilla ja kansainvälisillä verkostoilla on tarjota yhteistyön pohjaksi.

Food Days Seinäjoki -tapahtumia ovat järjestämässä mm. Into Seinäjoki Oy, Ruralia / Helsingin yliopisto ja Etelä-Pohjanmaan liitto.

Tässä muutama poiminta ohjelmasta:  

Tiistaina 5.9. kansallinen Innokaupunkien tapaaminen. Yhtenä pääaiheena on ideoida Seinäjoki-vetoista kansallista ruoka-alan hanketta. Vetovastuuhankkeen kärkitoimijaksi kutsuminen vahvistaa Ruokaprovinssi-maakunnan profiilia ja on hieno ele työ- ja elinkeinoministeriön suunnasta. Muiden alojen innovaatiotoiminnan vetovastuuhankkeiden kärkikaupunkeja ovat Kokkola, Jyväskylä ja Oulu.  

Keskiviikkona 6.9. Innovative Food Business -tapahtuma. Tarjolla mielenkiintoisia esityksiä ruoka-alan kuumimmista tutkimus- ja kehittämisteemoista. Aiheina innovaatioiden kehittäminen, terveys ja hyvinvointi sekä ilmastonmuutos. Kansallisista ja kansainvälisistä TKI-toimijoista koostuvalle yleisölle on tarjolla lisäksi yritysvierailuja kärkiyrityksiimme.

Torstaina ja perjantaina 7.-8.9. startup- ja kasvuyritysteemainen InnoFood -tapahtuma. Luvassa inspiraatiota kansainvälisiltä huippupuhujilta ja kiinnostavia yritysesimerkkejä.
Kuluttajille suunnatut tapahtumat aloittavat ja päättävät superviikon. Paikallisiin herkkuihin ja niiden tuottajiin pääsee tutustumaan Kauhajoen Ruokamessuilla ja Lähiruokapäivässä.

Tutustu Food Days Seinäjoki -viikon tapahtumiin 1.-9.9.2023!

Food Days Seinäjoki -tapahtumaviikkoa järjestetään osana innovaatiotoiminnan ekosysteemisopimuksen aktivointi -hanketta. Hanketta koordinoi Into Seinäjoki Oy ja sitä rahoittavat Euroopan Unioni ja Seinäjoen kaupunki.

Lisätietoja tapahtumakokonaisuudesta: 
Hannemari Niemi, innovaatiotoiminta ja vetovastuuhanke, p. 040 145 1300
Elina Koivisto, yritysten kansainvälistyminen, p. 040 736 2043
Sanna Kankaanpää, ruokaketjun yritysten kehittäminen, p. 0400 743 422

Mitä mieltä olet artikkelista?
  • Hauska 
  • Tärkeä 
  • Mielenkiintoinen 
  • Liikuttava 
  • Kelpo 
  • Tylsä 

Järjestäjä

Into Seinäjoki
Puhelin
020 124 4000
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto

Tapahtumapaikka

Etelä-Pohjanmaa