Siirry suoraan sisältöön
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Häräntappoase

9.5.2023 klo 14:00 - 17:00

20€
Promokuva, jossa ovat päänäyttelijät

Seinäjoen kaupunginteatterin kolmevuotinen yhteistyö Etelä-Pohjanmaan opiston tanssi- ja teatterilinjan kanssa huipentuu Häräntappoase-näytelmän seitsemään näytökseen toukokuussa. Klassikoksi kohonnut kuvaus nuoruudesta tarjoilee yleisölle raikkaan nostalgia-annoksen 1980-luvun maalaismaisemaa nuorten tekijöiden vimmalla höystettynä. 

Anna-Leena Härkösen esikoisteos (1984) on väkevä kuvaus teinipojan tulisesta ensirakastumisesta. 16-vuotiaan Alpo “Allu” Korvan yläaste on jäänyt taakse ja tulevaisuus on lähinnä iso kysymysmerkki. Vaasan kuuma kesä vaihtuu varsinaiseen olkikuukkelin koloon, kun Allu matkustaa pakon sanelemana sukulaistensa luokse pieneen maalaiskylään. Torvenkylällä Allu tutustuu niin pikkuserkkuunsa Pasiin kuin omatoimiseen salapoliisiin Toivo Tuuhoseenkin. Yhtäkkiä Allun eteen hyppelehtii myös eräs tyttö, jolla on pienet hampaat ja jalat, eikä mikään ole enää niin kuin ennen. 

Häräntappoase on kertomus kasvamisesta, rakkaudesta ja itsensä löytämisestä. Se herättää katsojan suurten kysymysten äärelle: Kuka minä olen? Mitä haluan? Missä näen itseni 10 vuoden päästä? Tykkäänkö keijukaisista? 

Häräntappoase saa seitsemän näytöstä 6.–10. toukokuuta Elissa-studiossa. Esitykset ovat toukokuun alussa 6.-10.5. Liput ovat nyt myynnissä!

Päärooleissa nähdään Juuso Nykänen ja Pinja Packalén. Häräntappoaseen ohjaa Salla Honkanen. Musiikista ja äänisuunnittelusta vastaa Tiitus Ahokas. Mukana menossa on myös meikkauksen ja maskeerauksen opintolinja Pia Pennalan johdolla.

Mitä mieltä olet artikkelista?
  • Hauska 
  • Tärkeä 
  • Mielenkiintoinen 
  • Liikuttava 
  • Kelpo 
  • Tylsä 

Järjestäjät

Etelä-Pohjanmaan opiston tanssi- ja teatterilinja
Seinäjoen kaupunginteatteri

Tapahtumapaikka

Seinäjoen kaupunginteatteri
Alvar Aallon katu 12
Seinäjoki, 60100 Suomi
+ Google Map
Puhelin
0504094950
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto