Siirry suoraan sisältöön
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Journalismitutkimuksen työpaja Isossakyrössä

3.6. klo 14:00 - 19:00

Vaasan yliopisto, Seinäjoen ammattikorkeakoulu ja Ilkka-Pohjalainen selvittävät pilottitutkimushankkeessa, millainen journalistinen tuote puhuttelee suurta ja vaikeasti tavoitettavissa olevaa journalismiin sitoutumatonta 30–50-vuotiaiden kohderyhmää niin, että he pitävät sitä maksamisen arvoisena. Hankkessa tutkitaan, miten journalismituote kannattaa markkinoida kyseiselle kohderyhmälle.

Tutkimukseen voi osallistua vastaamalla noin 10 minuuttia kestävään kyselyyn tästä linkistä: https://link.webropolsurveys.com/S/299A2B12978144E4. Kyselyn lopussa on mahdollisuus jättää yhteystietonsa syksyllä tehtäviä haastatteluja varten.

Kyselyn täyttämisen lisäksi voi tulla tutkimustyöpajaan, ne eivät mitenkään sulje toisiaan pois vaan täydentävät toisiaan. Voi myös osallistua vain jompaankumpaan.

Työpajoissa ainestoa kerätään keskustellen ja pohtien. Tarjolla on erilaisten juttutyyppien järjestykseen laittamista. Keskustelut äänitetään ja litteroidaan sitten myöhemmin. Työpajaan osallistuminen kestää noin 15 minuuttia. Työpajoissa on kahvitarjoilu.

Tutkimustyöpajat

Maanantaina 3.6. Isossakyrössä

14–19 Isonkyrön kirjastossa

Tiistaina 4.6. Vaasassa

9-11 Tiedekirjasto Tritoniassa
12-18 Palosaaren kirjastossa

Keskiviikkona 5.6. Vaasassa

11-14 Palosaaren torilla

Tutkimushankkeen tarkoituksena on kehittää kohderyhmälle sisällöltään ja muodoltaan sopiva journalistinen tuote, jota ryhdytään tekemään ja markkinoimaan Ilkka-Pohjalaisessa. Hanketta rahoittaa Media-alan tutkimussäätiö.

Mitä mieltä olet artikkelista?
  • Hauska 
  • Tärkeä 
  • Mielenkiintoinen 
  • Liikuttava 
  • Kelpo 
  • Tylsä 

Järjestäjät

Vaasan yliopisto
Seinäjoen ammattikorkeakoulu
Media-alan tutkimussäätiö

Tapahtumapaikka

Isonkyrön kirjasto
Kyrööntie 15
Isokyrö, 61500
+ Google Map
Puhelin
050 364 0788
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto