Siirry suoraan sisältöön
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tutin Kansalliset Lumenveistot

26.1. klo 16:00 - 22:00

Se on täällä taas!🔥
Tutti ry:n perinteiset Kansalliset lumenveistot valtaavat Vaasan keskustorin jälleen! Luvassa on huikeaa meininkiä, ulkkareita ja mahtavia veistoksia! Kerää siis joukkue kasaan ja saavu Vaasan torille perjantaina 26.1. Klo 16. ⛄️
Tapahtumassa opiskelijat itse kokoavat 5 hengen joukkueet ja veistävät lumikasasta mieleisensä veistoksen. Paras veistos palkitaan jälleen huikein palkinnoin ja legendaarisella kultaisella lapiolla!!
Lippu maksaa 30€ ja sisältää 5 haalarimerkkiä, veistettävän lumikasan sekä tapahtumassa tarjottavat pikkupurtavat! Mukaan kannattaa ottaa lapioita ja muita veistovälineitä tai tarvikkeita, jotta veistäminen sujuu toivotusti. Lumenveistely järjestetään klo 16-20, suosittelemme ajoissa saapumista! Paikalla on jälleen huikea Tutin peräkärrysauna.
Lippuja myynnissä rajoitetusti, joten olethan nopea!! Tapahtuman jatkoina toimii perinteiset Tutin Jälkijoulut Fontana clubilla! Jatkoliput eivät sisälly lumenveistojen joukkuelippuun.
Lipunmyynti tapahtuu kide appissa keskiviikkona 17.1. Klo 12.00.
Lyhyesti:
Mitä? Tutti ry:n Kansalliset lumenveistot⛄️
Missä? Vaasan tori
Milloin? Pe 26.1. Klo 16 alkaen
Mitä maksaa? Joukkuelippu 30€ (sis. 5 haalarimerkkiä, lumikasan ja tarjottavat)
Miksi? Huikea meininki ja mahtavia veistoksia🥳
Mitä päälle? Lämmintä vaatetta ja haalarit
Milloin liput? Kide.app 17.1. Klo 12
Mitä mukaan? Luovia ideoita, omat lapiot ja veistovälineet!
Tapahtuman hyviksinä toimii Eemeli Korpi ja Elisa Huhta.
Tutti ei hyväksy tapahtumissaan häirintää, kiusaamista tai syrjintää. Tapahtumassa noudatetaan VYY:n tapahtumajärjestämisen pelisääntöjä. http://bit.ly/VYYpelisaannot

Yhteydenottolomake häirintätilanteissa: Yhteydenottokanava häirintätilanteissa // Form for reporting harassment (https://docs.google.com/forms/d/1G2uHqRREbaJS5siv_4hEZEg6GfIkoJc_42kxGygXvXM/viewform?ts=6177d3c5&edit_requested=true&fbclid=IwAR01qM1FUpsGzNgW0JeUZSHv8Fjl-r1jrGxSspIFLGob2hAsconnJIWjuag)

Mitä mieltä olet artikkelista?
  • Hauska 
  • Tärkeä 
  • Mielenkiintoinen 
  • Liikuttava 
  • Kelpo 
  • Tylsä 

Tiedot

Päivämäärä:
26.1.
Aika:
16:00 - 22:00