Siirry suoraan sisältöön
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kansanedustaja Ville Merisen yleisöluento: Turvallisempi some, terveempi mieli

8.4. klo 17:30 - 20:00

Kansanedustaja ”Terapeutti-Ville” Merinen vierailee Ilmajoella Etelä-Pohjanmaan opistolla maanantaina 8.4.2024 tapaamassa opiskelijoita ja puhumassa aiheesta ”Turvallisempi some – terveempi mieli”.

Illalla kello 17.30 järjestetään kaikille avoin ja maksuton yleisöluento, joka sisältää kahvitarjoilun.

”Terapeutti-Villenä” tunnetulla Ville Merisellä on Tiktokissa sekä Instagramissa yli 130 000 seuraajaa. Hän on psykoterapeutti ja ensimmäisen kauden kansanedustaja, jolle nuorten mielenterveys on sydämen asia.

Ville Merinen on sanonut tekevänsä mitä vain, jotta nuorilla olisi parempi mielenterveys. Henkilökohtaisesti hän on sitä mieltä, että sosiaalisen median kanavista Tiktok tulisi kieltää, mutta hyödyntää sitä taitavasti nuorten tavoittamiseen ja somen haitoista, mielenterveydestä ja muista tärkeistä aiheista puhumiseen. Liityttyään palveluun lähes kolme vuotta sitten, hänestä tuli välittömästi nuorison suosikki.

– Sosiaalinen media aiheuttaa riippuvuutta ja sillä on tutkitusti yhteys nuorten ahdistukseen. Niin kauan kuin se on kaikkien saatavilla, koen tarpeelliseksi olla siellä itsekin läsnä, Merinen kertoo somessaan.

– Ehkä voisimme yhdessä pohtia, miten somekanavien haittoja voitaisiin minimoida ja tehdä niistä nuorille ja muille käyttäjille turvallisempia.

Ilmoittaudu mukaan su 31.3. mennessä alla olevasta linkistä:

https://forms.office.com/e/06YAAzXxUG

Mitä mieltä olet artikkelista?
  • Hauska 
  • Tärkeä 
  • Mielenkiintoinen 
  • Liikuttava 
  • Kelpo 
  • Tylsä 

Järjestäjät

Etelä-Pohjanmaan opisto
Pohjanmaan Sosialidemokraatit

Tapahtumapaikka

Etelä-Pohjanmaan opisto
Opistontie 111
Ilmajoki, 60800
+ Google Map
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto