Siirry suoraan sisältöön
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Kohti kestävää eteläpohjalaista ruokajärjestelmää -seminaari

19.4. klo 12:00 - 16:00

Tervetuloa Seinäjoelle pe 19.4. klo 12-16 seminaariin, jossa pohditaan eri näkökulmista ruokajärjestelmän tarvitsemaa kestävyysmuutosta.

Miksi muutosta tarvitaan, miten biodiversiteetti huomioidaan kotieläintuotannossa, mitä luontojalanjälki-laskenta kertoo suomalaisista raaka-aineista ja miten kuluttajat suhtautuvat vaatimuksiin kestävämmistä valinnoista? Minkälaisia tuloksia syntyy hiiliviljelyllä?

Paikka: Frami B, auditorio (Kampusranta 9B)

lehmiä pellolla.

Puhujina

Kuinka Suomeen luodaan uusi kestävä ruokajärjestelmä?

Liisa Pietola, Sitra

Kotieläintuotanto ja biodiversiteetti

Teija Paavola, Atria

Hiiliviljelyllä kasvukuntoa ja tulosta

Veli-Pekka Aila, hiiliviljelijä

Mitä luontojalanjälkilaskenta kertoo?

Jasmine Savallampi, LUT

Kuluttajat ja kestävät valinnat

Harri Luomala, Vaasan yliopisto

Tapahtuman järjestää LUKAKER-hanke (Luontokadon ehkäisy kestävällä ruokatuotannolla). Tarkemmat ohjelmatiedot löytyvät osoitteesta biodiful.fi/lukaker

Lisätiedot: Projektitutkija Anne Rintamäki
050 583 4444, anne.rintamaki@utu.fi

Mitä mieltä olet artikkelista?
  • Hauska 
  • Tärkeä 
  • Mielenkiintoinen 
  • Liikuttava 
  • Kelpo 
  • Tylsä 

Tapahtumapaikka

Frami B, auditorio
Kampusranta 9B
SEINÄJOKI, 60100
+ Google Map