![Ladataan Tapahtumat](https://pomedia.fi/app/plugins/the-events-calendar/src/resources/images/tribe-loading.gif)
- Tämä tapahtuma on mennyt.
Kohti kestävää eteläpohjalaista ruokajärjestelmää -seminaari
19.4. klo 12:00 - 16:00
![](https://pomedia.fi/app/uploads/2024/04/rypsi-1536x1152.jpg.webp)
Tervetuloa Seinäjoelle pe 19.4. klo 12-16 seminaariin, jossa pohditaan eri näkökulmista ruokajärjestelmän tarvitsemaa kestävyysmuutosta.
Miksi muutosta tarvitaan, miten biodiversiteetti huomioidaan kotieläintuotannossa, mitä luontojalanjälki-laskenta kertoo suomalaisista raaka-aineista ja miten kuluttajat suhtautuvat vaatimuksiin kestävämmistä valinnoista? Minkälaisia tuloksia syntyy hiiliviljelyllä?
Paikka: Frami B, auditorio (Kampusranta 9B)
![lehmiä pellolla.](https://biodiful.fi/wp-content/uploads/2024/03/kyytot_laidun-edited-scaled.jpg.webp)
Puhujina
Kuinka Suomeen luodaan uusi kestävä ruokajärjestelmä?
Liisa Pietola, Sitra
Kotieläintuotanto ja biodiversiteetti
Teija Paavola, Atria
Hiiliviljelyllä kasvukuntoa ja tulosta
Veli-Pekka Aila, hiiliviljelijä
Mitä luontojalanjälkilaskenta kertoo?
Jasmine Savallampi, LUT
Kuluttajat ja kestävät valinnat
Harri Luomala, Vaasan yliopisto
Tapahtuman järjestää LUKAKER-hanke (Luontokadon ehkäisy kestävällä ruokatuotannolla). Tarkemmat ohjelmatiedot löytyvät osoitteesta biodiful.fi/lukaker
Lisätiedot: Projektitutkija Anne Rintamäki
050 583 4444, anne.rintamaki@utu.fi