Siirry suoraan sisältöön
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Opiston 130-vuotiskäsityökilpailu

15.12.2022 - 15.2.2023

Kolme erilaista lapasta

Opistoaiheinen käsityökilpailu

Tunnetko olevasi ihminen, jolle puikot tai virkkuukoukku pysyvät kädessä tai tiedätkö jonkun innokkaan kädentaitajan, joka kaipaisi inspiraatiota tulevaan käsityöteokseensa?

Etelä-Pohjanmaan Opisto juhlii tällä lukukaudella 130-vuotissyntymäpäiviään ja tokihan merkkipaalu antaa aiheen tallentaa Opiston henki myös käsityötaiteeseen. Julistammekin avatuksi kilpailun kaikille Opiston käyneille, Opistossa parhaillaan oleville tai muuten vain opistonmielisille!

Suunnittele siis neulomus- tai virkkaustyö, joka jollakin tavalla kuvastaa Etelä-Pohjanmaan Opistoa. Taltioi villapaitaan vaikkapa Opiston vanha päärakennus tai lapasiin pääskyssymboli. Opiston logotekstin voisi kirjoa huivin reunaan ja Labanoff-haamun sommitella villasukan varteen. Heittäydy luovuuden aalloille ja anna Opiston hengen kiteytyä käsityötaideteokseesi!

Toteutustavat ovat virkkaaminen tai kutominen. Sarjoja on kolme ja halutessasi voit osallistua vaikka kaikkiin:

  1. Huivi
  2. Sukat tai lapaset
  3. Villapaita

Lähetä kuva valmiista työstä helmikuun puoliväliin eli 15.2.2023 mennessä osoitteeseen paivi.sirkka@epopisto.fi. Anna työllesi nimi ja voit halutessasi liittää mukaan myös pienen esittelytekstin.

Jokaisen sarjan paras palkitaan Taito Etelä-Pohjanmaan lahjakortilla ja lisäksi jaossa on tietenkin runsaasti mainetta ja kunniaa Opiston taltioimisesta käsityötaiteeseen.

Voittajat valitsee opistolaisista koostuva asiantuntijaraati. Tulokset julkistetaan kevään 2023 aikana.

Mitä mieltä olet artikkelista?
  • Hauska 
  • Tärkeä 
  • Mielenkiintoinen 
  • Liikuttava 
  • Kelpo 
  • Tylsä 

Tapahtumapaikka

Etelä-Pohjanmaan opisto
Opistontie 111
Ilmajoki, 60800
+ Google Map
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto