Siirry suoraan sisältöön
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Seinäjoen pääkirjaston 10-vuotissyntymäpäivät

15.8.2022 - 19.8.2022

Seinäjoen pääkirjasto Apila ilmasta kuvattuna kesällä

Pääkirjaston synttäreitä juhlitaan kirjastossa 15.–19.8. monin eri tavoin.

Ohjelmaa kaikenikäisille

Kirjailija Merja Mäki vierailee kirjastossa maanantaina. Vierailu striimataan, joten sitä voi katsoa myös kotoa. Tiistaina on kaikenikäisille sopiva Apilan metsästys -suunnistus ja synttärisatutuokio. Kuvasuunnistus tutustuttaa Apilan ja Aallon kirjaston tiloihin ja palveluihin uudesta näkökulmasta ja suunnistaja pääsee ehkä kurkistamaan sellaisiinkin paikkoihin, joita ei ole ennen nähnyt. Lauluyhtye Vocal! viihdyttää Lukuportaikossa keskiviikkona ja Studiossa järjestetään klassikkoelokuvailta torstaina.

Maanantaista perjantaihin voi osallistua kirjavinkkauskierroksille hyllyjen välissä. Kierroksilla kuullaan vinkkejä kiinnostavista kirjoista, elokuvista sekä musiikista ja niillä on omat teemansa, kuten Apilamaa Irlanti tai Epätyypilliset ystävykset. Piilomaassa voi askarrella Apilan synttärikakkua koko viikon. Tarkemmat tiedot tapahtumista ovat kirjaston nettisivuilla. https://kirjasto.seinajoki.fi/

Joulukuusta virkkaamaan

Juhlaviikolla alkaa kaikille avoin virkkausprojekti, jonka tarkoituksena on tehdä Apilaan kestojoulukuusi. Kuusi kootaan virkatuista isoäidinneliöistä, jotka ovat kooltaan 15×15 cm. Syksyn aikana kirjastossa pidetään kaksi virkkausiltaa, jonne voi tulla tekemään neliöitä ja kuuntelemaan samalla lukemista. Neliöitä voi tehdä myös kotona ja tuoda valmiit palat kirjastoon 20.11. mennessä. Myös jämälankoja lahjoittamalla voi osallistua kuusen tekemiseen. Tarkemmat ohjeet osallistumisesta tulevat kirjaston nettisivuille viikolla 33.

Mitä mieltä olet artikkelista?
  • Hauska 
  • Tärkeä 
  • Mielenkiintoinen 
  • Liikuttava 
  • Kelpo 
  • Tylsä 

Tapahtumapaikka

Seinäjoen pääkirjasto Apila
Alvar Aallon katu 14
Seinäjoki,
+ Google Map
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto