Siirry suoraan sisältöön
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Soveltava talviliikuntapäivä

21.2.2023 klo 10:00 - 14:00

Joupiskan laskettelukeskuksessa Seinäjoella järjestetään erityisryhmille suunnattu Soveltava talviliikuntapäivä tiistaina 21.2. kello 10-14 välisenä aikana. Soveltavalla liikunnalla tarkoitetaan yleisesti sellaisten henkilöiden liikuntaa, joilla on vamman, sairauden tai muun toimintakyvyn heikkenemisen vuoksi vaikea osallistua yleisesti tarjolla olevaan liikuntaan. Liikuntaa sovelletaan liikunnan harrastajan tarpeet huomioon ottaen.
Tapahtumassa on mahdollista kokeilla erilaisia talviliikuntamuotoja sovelletusti. Joupiskan laskettelukeskuksen alueelle on järjestetty monipuolista toimintaa. Laskettelun lisäksi tarjolla on muun muassa ohjattuja leikkejä, pelailua, potkukelkkailua, yhteislenkki ja kasvomaalausta. Osallistujille tarjoillaan mehua ja makkaraa. Menossa on mukana erilaisia maskotteja ja koirakavereita. Myös rinneravintola Huipulla on koko tapahtuman ajan käytettävissä.
Seinäjoen ammattikorkeakoulun fysioterapian opiskelijat vastaavat toimintojen toteutuksesta sekä ohjaavat ja avustavat osallistujia henkilöiden toimintakyvyn vaatimusten mukaan. Tavoitteena on liikunnan ja yhdessä tekemisen ilon tuottaminen tapahtumaan osallistuville.
Tapahtuman järjestävät Seinäjoen kaupungin liikuntapalvelut, Joupiskan laskettelukeskus ja Seinäjoen ammattikorkeakoulun fysioterapian koulutusohjelma. Yhteistyökumppaneina ovat Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry., soveltavan liikunnan apuvälinetoiminta SOLIA, Seinäjoen Seudun Kehitysvammaisten Tuki ry., Lakeuden Elämysliikunta ry., E.S. Lahtinen Oy, Kennelliiton Kaverikoira-toiminta ja SJK-juniorit.

Mitä mieltä olet artikkelista?
  • Hauska 
  • Tärkeä 
  • Mielenkiintoinen 
  • Liikuttava 
  • Kelpo 
  • Tylsä 

Tapahtumapaikka

Joupiskan laskettelukeskus
Lakeudentie 20
Seinäjoki, 60320
+ Google Map
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto