Siirry suoraan sisältöön
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

SYY-Wasa: Työelämätapahtuma

30.11.2022 klo 12:30 - 16:00

Harjoittelu- ja kesätyöpaikkojen haku on yllättävän pian oven takana. Nyt on mitä mahtavin tilaisuus pistää kerta rysäyksellä nämä asiat kuntoon ja keskittyä alkuvuodesta itse asiaan, eli unelmien harkka- ja duunipaikan etsintään.

Keskiviikkona 30.11 aloitamme työelämätapahtuman klo 12:30 CV-kuvauksella Vaasan yliopistolla (Fabriikki F118). Olemme järkänneet ammattilaisen paikalle muutamaksi tunniksi, jonka luona kaikki halukkaat voivat käydä ottamassa työnhaussa tarvittaviin dokumentteihin asialliset ja ajantasaiset mestariotokset. Kuvat saa tapahtuman jälkeen omaan sähköpostiin.

Kuvauksesta on tarkoituksena jatkaa CV-workshoppiin. VY:n urapalveluiden Nina Nässlin tulee kertomaan meille CV:n rakentamisen kulmakivet ja yleiset kompastusloukut. Työnantajat ovat yllättävän tarkkoja CV:n yksityiskohtien kanssa. Täältä paatuneemmatkin CV:n rakentelijat saavat vinkkejä, joilla hio kokonaisuus täydellisen minttiin. Koulutuksen jälkeen homman ei pitäisi ainakaan jäädä CV:stä kiinni.
Mites linkkariasiat on hoidettu? Tuntuuko hankalalta kirjoittaa headlinea? Millä kielellä siellä edes pitäisi operoida? Onko työkokemus jäänyt vielä vähäiseksi ja mietit, onko linkkarin tekemisessä ylipäätänsä järkeä? HTK ja SYYn entinen puheenjohtaja (2021), Susanna Hietala tulee CV-workshopin jälkeen laittamaan osallistujien kanssa Linkedin-profiilit ajan tasalle. Työnhaussa Linkedin on arkipäivää. Jos kaipaat konkarin vinkkejä linkkarin hyödyntämiseen työnhaussa, niin täältä ne saat.
Tapahtuma loppuu Linkedin tsekkauksen jälkeen vielä Ninan yksilökohtaisiin CV:n parannusvinkkeihin. Ota siis oma tämänhetkinen CV mukaan, niin pääset näyttämään sitä Ninalle ja kuulemaan parannusehdotuksia.

TAPAHTUMAN AIKATAULU
12.30-14.30 FABRIIKKI F118 Mahdollisuus käydä ottamassa CV-kuvat 
14-14.50 FABRIIKKI F119
Nina Nässlin ja CV:n rakentamisen perusteet ja osaamisportfolio.
15-15.45 FABRIIKKI F119
Susanna Hietala ja Linkedin hyödyntäminen työnhaussa.
15.45 lähtien mahdollisuus käydä näyttämässä Ninalle CV:tä ja saada siitä kommentteja.

Tapahtuman ajan osallistujille on tarjolla virvokkeita ja pientä purtavaa. Arvomme myös osallistujien kesken lahjakorttipalkinnon. Tuut kiittämään itseäsi (ja meitä) vielä myöhemmin osallistumisesta tähän tapahtumaan, kun tuleva työnantajasi kehuu sun ammattimaista CV:tä ja kertoo sen olleen osasyy palkkaamiseesi.
Tapahtuma on ilmainen ja tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua.
https://fb.me/e/2LjPIrnJs

Mitä mieltä olet artikkelista?
  • Hauska 
  • Tärkeä 
  • Mielenkiintoinen 
  • Liikuttava 
  • Kelpo 
  • Tylsä 

Tiedot

Päivämäärä:
30.11.2022
Aika:
12:30 - 16:00

Tapahtumapaikka

Vaasan yliopisto, Fabriikki F119