Siirry suoraan sisältöön
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Unelmana ura EU:ssa?

16.10.2023 klo 16:00 - 18:00

Kuvituskuva, jossa on Mika Somppi

Tule kuuntelemaan Vaasan yliopiston alumnien tarinoita ja tietoa EU-urista ma 16.10. kello 16-18 auditorio Nissiin, Ankkuri-rakennukseen. Suomalaisia tarvitaan lisää EU-toimielimiin ja mahdollisuuksia tulla rekrytoiduksi on monia. Tilaisuudessa on mahdollisuus myös kysyä EU-rekrytointeihin, EU-arkeen ja EU-uraan liittyviä kysymyksiä.

Hallintopäällikkö, KTM Mika Somppi kertoo, miten hän pääsi EU-komissioon töihin, mistä hän sai kipinän hakeutua EU-uralle ja miten kauppatieteitä opiskelleen urapolku lähti kohti EU:ta. Lisäksi hän kertoo, miksi juuri sinua tarvitaan EU:ssa juuri nyt!

HTM Riku Hirsimäki kertoo maisterivaiheen harjoittelustaan Brysselissä EPP ryhmässä Euroopan parlamentissa ja millaista opiskelijan arki siellä oli. Lisäksi kuulemme puheenvuoron Vaasan yliopiston EU-uralähettiläs Laura Korhoselta. Laura on hallintotieteen kandidaattiopiskelija.

Tilaisuuden kohderyhmänä ovat kaikki Vaasan yliopiston opiskelijat fukseista valmistuviin. EU:ssa on tarjolla uramahdollisuuksia jo kandidaatin tutkinnon suorittaneelle ja näistä mahdollisuuksista on hyvä tulla kuulemaan opintojen varhaisessa vaiheessa.

Tarjoilun vuoksi tilaisuuteen on ennakkoilmoittautuminen. Voit samalla jättää esiintyjille EU-uraan, EU-rekrytointiin ja EU-arkeen liittyviä kysymyksiä. Esiintyjät vastaavat niihin tilaisuuden aikana. Ilmoittaudu tästä viimeistään ma 9.10.2023: https://link.webropol.com/s/unelmanauraeussa

Tilaisuuden järjestää Vaasan yliopiston urapalvelut ja alumnitoiminta yhteistyössä esiintyjien kanssa.

Mitä mieltä olet artikkelista?
  • Hauska 
  • Tärkeä 
  • Mielenkiintoinen 
  • Liikuttava 
  • Kelpo 
  • Tylsä 

Järjestäjä

Vaasan yliopiston urapalvelut

Tapahtumapaikka

Vaasan yliopisto
Wolffintie 32
Vaasa, 65200
+ Google Map