Siirry suoraan sisältöön
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Vaasa Festival 2024

1.8. - 3.8.

89,90€

Vaasa Festivalia vietetään 1.-3.8. meren ääressä Vaasan kauniissa sisäsatamassa.

Vaasan sisäsatamassa esiintyvät Haloo Helsinki!, JVG, KUUMAA, Eppu Normaali, Elastinen, Janna, Basshunter, Günther, Danny Saucedo, Anna Puu, Kolmas Nainen, Portion Boys, Ressu Redford, Michael Monroe, Tommi Läntinen, Lauri Haav ja BEE.

Tapahtuman ikäraja: K-18

Kaikki liput vaihdetaan rannekkeisiin, rannekkeet mahdollistavat alueelta poistumisen sekä palaamisen takaisin tapahtuma-alueelle saman päivän aikana. Ranneke on henkilökohtainen eikä sitä voi luovuttaa eteenpäin kiinnityksen jälkeen.

VIP-liput vaihdetaan passiin sekä rannekkeeseen. VIP-liput oikeuttavat pääsyyn festivaalialueelle sekä Vaasa Festivalin viihtyisälle VIP-alueelle. VIP-liput takaavat juhlijalle ainutlaatuisen kokemuksen erillisellä VIP-alueella, josta löytyvät laadukkaat juomapalvelut, VIP-WC:t ja reilusti istumatilaa sekä sateen sattuessa katettua tilaa.

Tapahtuma-alueella toimii Ravintola Strampen, joka on yksi Vaasan suosituimmista ravintoloista! Nyt voit varata etukäteen itsellesi ja seurueelle ruokailun tapahtuma-ajalle hintaan 55 €/ hlö / päivä. Hintaan sisältyy alkuruoka-, pääruoka- ja jälkiruokabuffet, kahvi ja tee sekä lasi kuohuvaa alkumaljaksi, pöytävarauksen kesto on 2,5h. Varaa pöytäsi jo tänään sähköpostitse strampen@strampen.com tai puhelimitse +358 41 451 4512. Suosituimmat kattausajat täyttyvät nopeasti!

Liput festareille ovat myynnissä muun muassa Lippu.fi palvelussa.

Tapahtuma panostaa ympäristöystävällisyyteen ja on aloittanut Ekokompassi-ympäristösertifikaatin hakemisen.

Vaasa Festivalilla on häirinnän suhteen nollatoleranssi ja tapahtumaan ovat kaikki tervetulleita omana itsenään. Tapahtuma on myös täysin esteetön.

Mitä mieltä olet artikkelista?
  • Hauska 
  • Tärkeä 
  • Mielenkiintoinen 
  • Liikuttava 
  • Kelpo 
  • Tylsä 

Tapahtumapaikka

Vaasan sisäsatama
Sisäsatama
Vaasa, Pohjanmaa 65100
+ Google Map