Siirry suoraan sisältöön
Huonoja runoja rakkaudesta

Opistolla kilpaillaan parhaasta huonosta rakkausrunosta

Kiira Kiviniemi

Kirjoittaja osallistui huonojen rakkausrunojen kilpailuun.

Etelä-Pohjanamaan opiston yhteisöohjaaja Hannele Koivisto järjesti opiston oppilaille runokilpailun. Kilpailuun oli tarkoitus lähettää mahdollisimman huonoja sekä kliseisiä runoja. Runojen aiheena oli tavalla tai toisella rakkaus.

Opiskelijat avasivat sanaiset arkkunsa ja muutamat uskaltautuivat lähettämään runonsa kilpailuun, kenties pienen palkinnon toivossa. Runot julkaistiin opiston Instagram-tilillä, jossa lemppariaan voi äänestää tykkäämällä runon omasta julkaisusta. Aikaa äänestämiseen on tiistai 15.2. saakka. Tässä jutussa esitellään runot, ja niitä pääsee äänestämään Instagramissa.

Mitä mieltä olet artikkelista?
  • Hauska 
  • Tärkeä 
  • Mielenkiintoinen 
  • Liikuttava 
  • Kelpo 
  • Tylsä 

Vastaa