Siirry suoraan sisältöön

Kuvassa (vas): yliopiston yhteysjohtaja Harry Linnarinne, VEO Oy:n Head of Marketing and Business Development Jarkko Aro, VEO Oy:n toimitusjohtaja Timo Ala-Heikkilä sekä yliopiston rehtori Jari Kuusisto. Kuva: Sami Pulkkinen

Kuvassa (vas): yliopiston yhteysjohtaja Harry Linnarinne, VEO Oy:n Head of Marketing and Business Development Jarkko Aro, VEO Oy:n toimitusjohtaja Timo Ala-Heikkilä sekä yliopiston rehtori Jari Kuusisto.

Vaasan yliopisto sai 15 000 euron lahjoituksen VEO oy:ltä

Hanna Hietikko

VEO:n lahjoitus kohdistetaan tekniikan ja innovaatiojohtamisen akateemiseen yksikköön, yliopiston tiedotteessa kerrotaan.

– VEO näkee erittäin tärkeänä pitkäjänteisen yhteistyön Vaasan yliopiston kanssa. Olemme kehittämässä uusia innovatiivisia tuotteita ja ratkaisuja, jotka tulevat edesauttamaan hiilineutraaliustavoitteiden saavuttamisessa. Tässä kehitystyössä yhteistyö Vaasan yliopiston kanssa on meille ensiarvoisen tärkeää ja varmistaa myös tulevaisuuden huippuosaajia energiasektorille, sanoo VEO oy:n toimitusjohtaja Timo Ala-Heikkilä tiedottessa.

Vaasan yliopiston rehtori Jari Kuusisto kiittää lahjoituksesta.

– VEO lahjoittaa yliopistollemme jo kolmatta kertaa. Olemme hyvin otettuja siitä, että VEO haluaa tehdä yhteistyötä sekä tukea koulutustamme ja tutkimustamme pitkäjänteisesti, hän sanoo tiedotteessa.

Kuvassa (vas): yliopiston yhteysjohtaja Harry Linnarinne, VEO Oy:n Head of Marketing and Business Development Jarkko Aro, VEO Oy:n toimitusjohtaja Timo Ala-Heikkilä sekä yliopiston rehtori Jari Kuusisto.
Kuvassa (vas): yliopiston yhteysjohtaja Harry Linnarinne, VEO Oy:n Head of Marketing and Business Development Jarkko Aro, VEO oy:n toimitusjohtaja Timo Ala-Heikkilä sekä yliopiston rehtori Jari Kuusisto. Kuva: Sami Pulkkinen

Vaasan yliopiston varainhankintakampanjan tavoitteena on kerätä 5−7 miljoonaa euroa yksityistä rahoitusta valtion vastinrahaohjelmaan. Tärkeänä varainhankintakampanjan tavoitteena on myös rakentaa pitkäaikaisia strategisia kumppanuuksia.

Mitä mieltä olet artikkelista?
  • Hauska 
  • Tärkeä 
  • Mielenkiintoinen 
  • Liikuttava 
  • Kelpo 
  • Tylsä 

Vastaa