Siirry suoraan sisältöön

Kuvituskuva: Vaasan kaupungin kuvapankki

Nuoria naisia Kuntsilla

Vaasan nuorisovaltuusto jakaa 2 000 euroa nuoren toimintaan

Hanna Hietikko

Vaasan nuorisovaltuusto myöntää nyt rahallisia avustuksia nuorten omaehtoiseen toimintaan. Hakuaika päättyy 30. huhtikuuta.

Avustusta voi hakea esimerkiksi nuorten järjestämään projektiin tai tapahtumaan, pienryhmien harrastustoimintaan tai osarahoitukseksi projektiin, Vaasan kaupungin tiedotteessa kerrotaan. Avustusta saavan hankkeen tulee olla nuorten suunnittelema, toteuttama ja se pitää lopuksi arvioida raportointilomakkeella.

Avustusta voivat hakea 13–29-vuotiaista nuorista koostuvat ryhmät, jossa on vähintään kaksi nuorta. Ryhmän jäsenten on asuttava tai opiskeltava Vaasassa.

Nuorisovaltuusto päättää avustuksien saajat ja avustusmäärät kokouksessaan 19. toukokuuta. Avustettu toiminta tulee järjestää kesä- ja joulukuun välisenä aikana vuonna 2022.

– Jaamme rahaa nuorille esimerkiksi tapahtumien järjestämiseen, lyhytelokuvien tekemiseen, tanssi- tai muiden urheilujoukkueiden toimintaan, mopojen tuunauspäivään tai vaikka leffaillan järjestämiseen, kertoo nuorisovaltuuston 1. varapuheenjohtaja Ella Filppula Vaasan kaupungin tiedotteessa.
– Nyt kun toivottavasti koronarajoituksista aletaan vähitellen luopua, olisi nuorilla mahdollisuus oikeasti järjestää isompiakin live-esityksiä ja tapahtumia, Filppula kuvailee.

Mitä mieltä olet artikkelista?
  • Hauska 
  • Tärkeä 
  • Mielenkiintoinen 
  • Liikuttava 
  • Kelpo 
  • Tylsä 

Vastaa