Siirry suoraan sisältöön

Maskia voi edelleen käyttää niin halutessaan. Kuva: Tanja Korpela

Käsien desinfiointia

Maskisuosituksesta luovutaan Vaasan kouluissa

Hanna Hietikko

Oppilaiden ja opiskelijoiden ei enää tarvitse käyttää maskia Vaasan peruskouluissa, lukioissa ja ammatillisissa oppilaitoksissa. Ratkaisu perustuu Pohjanmaan koronakoordinaatioryhmän 20. huhtikuuta tekemään päätökseen, kerrotaan kaupungin tiedotteessa.

Pohjanmaan koronakoordinaatioryhmä päätti kokouksessaan, että Pohjanmaalla siirrytään välittömästi noudattamaan Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen kansallista suositusta eli maskisuositus poistuu oppilailta. Koronakoordinaatioryhmä kuitenkin muistuttaa edelleen käsihygienian ja etäisyyksien pitämisen tärkeydestä.

Suosituksen päivityksestä huolimatta jokainen voi oman harkintansa mukaan edelleen käyttää maskia niin halutessaan. Vaasan kaupungin henkilökunnan maskisuositus jatkuu vielä huhtikuun loppuun saakka.

Mitä mieltä olet artikkelista?
  • Hauska 
  • Tärkeä 
  • Mielenkiintoinen 
  • Liikuttava 
  • Kelpo 
  • Tylsä 

Vastaa