Siirry suoraan sisältöön
Kuvituskuva

Seinäjoen priden ohjelma on julkaistu: sirkusta, taidetta, satuja, kiroilua, elokuvia, sateenkaarimessu…

Tänä kesänä Etelä-Pohjanmaalla pidetään ainakin kaksi pride-tapahtumaa. Heti kesän alussa pidettävän Seinäjoen priden ohjelma on nyt julkaistu kokonaisuudessaan. Lapuan priden ohjelma päivittyy vielä.

Seinäjoen pride-viikon aikana 6.-12. kesäkuuta on luvassa monenlaista ohjelmaa koko perheelle eri puolilla Seinäjokea. Sateenkaariliput nostetaan salkoon heti maanantaina ja tulossa on viikon aikana esimerkiksi työpajoja, koulutusta, keskustelua, lyhytelokuvaa, skeittausta sekä sateenkaarimessua kulkuetta ja juhlintaa unohtamatta.

Tapahtuman pääpäivänä on lauantaina 11. kesäkuuta, kun prideä juhlitaan kulkueessa, puistojuhlassa ja iltabileissä. Lauantain iltabileitä lukuun ottamatta kaikki Seinäjoen priden ohjelma on maksutonta.

Maanantai 6.6.

Tutustumiskäynnit sirkukseen ja taidetyöpaja.

Tiistai 7.6.

Taidetyöpaja, etäkoulutus, satutuokio.

Keskiviikko 8.6.

Kylttityöpaja, kiroiluiltama.

Torstai 9.6.

Paneeli, elokuvanäytös.

Perjantai 10.6.

Sateenkaarimessu.

Lauantai 11.6.

Kulkue ja puistojuhla.

Meikkaaja-maskeeraaja Nea Tähtinen tekee ehostuksia ja kasvomaalauksia torilla ennen kulkuetta kello 11:30 ja sen jälkeen puistojuhlassa kello 13.

Sunnuntai 12.6.

Pride and slide.

Selittelijästä suojelijaksi

Avaruuden pääkaupungissa on tänä kesänä todellakin tilaa kaikille. Viime kesänä Seinäjoen kaupunki ei ollut vielä valmis liputtamaan pride-viikolla, mutta nyt lupa liputtamiseen on tullut. Kaupunginjohtaja Jaakko Kiiskilä on ryhtynyt tapahtuman suojelijaksi.

Kiiskilän kesäkuun alkuun sattuneen sairausloman vuoksi Seinäjoen priden suojelijaksi ryhtyi myös Provinssi.

Mitä mieltä olet artikkelista?
  • Tärkeä 
  • Tylsä 
  • Hauska 
  • Mielenkiintoinen 
  • Liikuttava 
  • Kelpo 

Vastaa