Siirry suoraan sisältöön

Kuvat: Eero Uusitalo

IK:n joukkue kävelee tauolle

IK kohtasi SeMin naiset kotinurmella, mutta hävisi tasaväkisen ottelun

Viivi Tuomisto ja Veera Kotamäki

Kirjoittajat pelaavat IK:ssa.

Lauantaina 3.9. IK pelasi SeMiä vastaan kauden toiseksi viimeisessä kotipelissään Honkalanmäellä. Kotipeli päättyi vastustajan 2–0-voittoon.

Peli oli alusta alkaen hyvin tasaväkistä vääntöä, mutta tällä kertaa peli päättyi SeMin hyväksi 2–0. Ensimmäinen maali syntyi heti ensimmäisen erän alussa. IK:lta nähtiin hienoja vetoja, mutta valitettavasti ne menivät yli, ali ja ympäri eikä yksikään uponnut verkkoon.

IK:n Meri Lehtonen heittää rajalta.
IK:n Meri Lehtonen heittää pallon Sanna Niskalalle rajalta.

IK:n peli kulki hyvin yksiin ja monia palloja saatiin pelastettua sekä purettua hyvin ja käännettyä pelin suuntaa. Ensimmäisen erän aikana SeMi sai vielä toisen maalin, joka olikin pelin viimeinen maali. Peli olisi hyvin voinut olla myös 2–2.

Peli olisi hyvin voinut olla myös 2–2.

Peli alkoi auringonpaisteella, kunnes sää muuttui nopeasti ja alkoi sataa vettä. Sään vaihtelu auringonpaisteesta vesisateeseen jatkui koko pelin ajan. Kannustusjoukkojakin oli kertynyt katsomoon mukavasti sään epävakaisuudesta huolimatta.

Toinen erä alkoi sateisissa tunnelmissa, mutta fiilis oli korkealla. Tämä erä oli selvästi enemmän IK:n pyöritystä. SeMi alkoi purkaa puolustuspallot kiireellä pois ja räiskiminen oli IK:n eduksi. Siitä ja upeista vedoista huolimatta pallo ei vain uponnut vastustajan maaliin. Muutama vapaapotkukin mahtui peliin, mutta niistä ei syntynyt maaleja.

IK:n Noora Mäkisalo pelaa palloa päällään.

Toisen erän lopulla IK muutti kokoonpanoa nostamalla puolustuslinjasta yhden pelaajan hyökkäyksen tueksi, mutta tämäkään ei valitettavasti riittänyt maalien tekemiseen. Vaikka ei pistettä kotiin saatukaan niin pelistä jäi hyvä fiilis sekä sopivasti hampaankoloon ensi kertaa varten.

Sarjataulukko syyskuussa 2022
IK:n naiset ovat lohkonsa sarjataulukossa kolmanneksi viimeisinä ennen kauden kahta viimeistä ottelua. Kuvakaappaus on Palloliiton sivuilta.

Kauden toiseksi viimeinen peli pelataan Vaasassa tulevana keskiviikkona 7. syyskuuta. Kausi päättyy kotona Honkalanmäellä lauantaina 17. syyskuuta ABC:tä vastaan.

Pelitilanne Honkalanmäeltä.
Kausi alkaa olla lopuillaan, mutta Honkalanmäkeen palataan pelaamaan vielä kerran!
Mitä mieltä olet artikkelista?
  • Hauska 
  • Tärkeä 
  • Mielenkiintoinen 
  • Liikuttava 
  • Kelpo 
  • Tylsä 

Vastaa