Siirry suoraan sisältöön

Kuva: Susanna Saari, Vaasan kaupunki

Cafe Kultsa

Café Kultsaa ja skeittihallia voi vuokrata nuorten syntymäpäiväjuhlia varten

Hanna Hietikko

Kirjoitta koosti jutun Vaasan kaupungin tiedotteesta

Vaasan kaupungin nuorisopalveluiden Café Kultsan tiloja voi lauantaisin vuokrata syntymäpäiväjuhlia varten. Tiloja vuokrataan 13-29-vuotiaille vaasalaisille nuorille. Nuorisopalveluiden tiloista myös skeittihallia voi vuokrata syntymäpäiväjuhlia varten viikonloppuisin.

Tilavuokra kahden tunnin juhlia varten on 48 euroa. Vuokraukseen kuuluu tilojen koristelu sekä musiikki. On myös mahdollista järjestää pienimuotoista ohjelmaa osallistujille. Café Kultsasta voi tilata myös tarjoilut, kuten esimerkiksi kakkuja ja suolaista purtavaa.

– Tarkoitus on, että nuoret voivat itse varata tilan ja suunnitella juhlansa, esimerkiksi valita soitettavan musiikin. Meiltä nuorisopalveluista on koko juhlien ajan kahvilatyöntekijä paikalla. Tilamme ovat aina päihteettömiä, kertoo nuorisopalvelukoordinaattori Anna-Leena Orava Vaasan kaupungin tiedotteessa.

Mitä mieltä olet artikkelista?
  • Hauska 
  • Tärkeä 
  • Mielenkiintoinen 
  • Liikuttava 
  • Kelpo 
  • Tylsä 

Vastaa