Siirry suoraan sisältöön

Liikkuvan Lavan nimi on Lila. Kuva: Geir Byrkjeland

Liikkuvan Lavan nimi on Lila. Kuva: Geir Byrkjeland

Kirjastosta voi lainata nyt myös tavarapyörän, jossa on äänentoisto

Hanna Hietikko

Kirjoittaja lyhensi jutun Vaasan kaupungin tiedotteesta.

Vaasan kaupunginkirjastosta voi nyt lainata kirjastokortilla tavarapyörän. Lava-tavarapyörässä on vakiovarusteena myös äänentoisto, jota voi käyttää pienen tapahtuman järjestämiseen tai soittaa keikan.

Liikkuva lava–tavarapyörä helpottaa pienimuotoisen tapahtuman järjestämistä. Isossa kuljetuslaatikossa on kätevä kuljettaa tavaraa. Pyörän erikoisvarusteina on äänentoisto mikrofoneineen ja kaiuttimineen. Kaikki laitteet ovat akkukäyttöisiä.

Pyörä lisätarvikkeineen on hankittu osana nuorten kanssa tehtävää Young Talk the Walk -projektia yhteistyössä Vaasan ammattikorkeakoulun kanssa. Pyörä on lainattavissa toukokuun alusta lokakuun loppuun. Laina-aika on enintään kolme päivää.

Mitä mieltä olet artikkelista?
  • Hauska 
  • Tärkeä 
  • Mielenkiintoinen 
  • Liikuttava 
  • Kelpo 
  • Tylsä 

Vastaa