Siirry suoraan sisältöön

Kuva: Minna Lehtinen

Mika Pietilän kuva

Mika Pietilä on uusi johtaja Vaasan nuorisotoimessa

Hanna Hietikko

Juttu on lyhennetty kaupungin tiedotteesta.

Mika Pietilä aloittaa työssään marraskuun alussa. Pietilä on yhteiskuntatieteiden maisteri nuorisotyön ja nuorisotutkimuksen maisteriohjelmasta. Lisäksi hän on valmistunut yhteisöpedagogiksi (AMK) ja nuoriso- ja vapaa-aikaohjaajaksi sekä suorittanut johtamisen erikoisammattitutkinnon.

– Vaasassa tehdään hyvää nuorisotyötä monipuolisesti erilaisin menetelmin ja monipaikkaisesti. Odotan mielenkiinnolla ja avoimin mielin, että pääsen syventymään vaasalaiseen nuorisotyöhön ja nuorten ajatuksiin nuorisotyön palveluista ja toiminnasta, kertoo Pietilä Vaasan kaupungin tiedotteessa.

Hakemuksia virkaan saapui kuusi ja haastatteluun kutsuttiin neljä hakijaa.
Koulutuslautakunnan jäsenistä, sivistystoimen toimialan edustajista sekä henkilökunnan edustajasta koostunut haastatteluryhmä ehdotti lautakunnalle yksimielisesti nuorisotoimenjohtajaksi Mika Pietilää. Lautakunta valitsi Pietilän haastatteluryhmän arvion perusteella.

Kokkolasta kotoisin olevalla ja Oulussa tällä hetkellä asuvalla Pietilällä on pitkä kokemus nuorisotyöstä ja nuorisopolitiikasta. Viimeisimpänä Pietilä on työskennellyt Oulun kaupungin nuorisopalveluiden palveluksessa, nuorisotyön valtakunnallisessa osaamiskeskuksessa.

Mitä mieltä olet artikkelista?
  • Hauska 
  • Tärkeä 
  • Mielenkiintoinen 
  • Liikuttava 
  • Kelpo 
  • Tylsä 

Vastaa