Siirry suoraan sisältöön

Opiston vanhan päärakennuksen juhlasali täyttyi halloweenin juhlijoista

Iida Kasari

Kirjoittaja opiskelee Etelä-Pohjanmaan opistolla Toimittajakoulussa.

Etelä-Pohjanmaan opiston opiskelijakunnan hallitus järjesti halloweenbileet opiston väelle keskiviikkona 26. lokakuuta. Pientä sisäänpääsymaksua vastaan luvassa oli pientä purtavaa, ohjelmaa, musiikkia ja pukukilpailu.

Juhlien ruokatarjoilut ja illan ohjelma oli vieraiden nähtävänä. Kuva: Iida Kasari

Juhlien ennakkomarkkinointi oli jäänyt hieman vajavaiseksi, mutta siitä huolimatta juhliin löysi useampi juhlija tiensä ja vanhan päärakennuksen juhlasali täyttyi juhlijoista. Juhlien tarjoilut riittivät kaikille ja eri ohjelmanumerot viihdytti vieraita alusta loppuun saakka.

tarjoilut
Tarjolla oli pizzaa, sipsejä, karkkia ja keksejä mehun kera. Kuva: Iida Kasari

Juhlijoille oli tullut monenmoista ideaa asuihin ja maskeeraukseen. Juhlissa nähtiin merirosvoja, noitia sekä monelle tutut hahmot Batman ja Darth Vader. Halukkaat juhlijat saivat myös osallistua illan pukukilpailuun, josta oli pieni palkinto voittajalle luvassa.

Naamiaisasuja oli useita erilaisia ja niitä oli työstetty huolellisesti. Kuva: Iida Kasari

Maskeerauspisteellä opiston maskeerauslinjan opiskelijat loihtivat teemaan sopivia maskeerauksia halukkaille juhlijoille. Maskeerauslinjan opiskelijat olivat tehneet myös itselleen upeat maskeeraukset.

Lina El Idrissi toteutti teemaan sopivia maskeerauksia. Kuva: Iida Kasari

Ennustajalle oli jatkuva jono, eikä suosio hiipunut edes juhlien loppua kohden. Myös toimittaja itse pääsi lopulta ennustajan luo kysymään tulevasta. Kokemus oli mielenkiintoinen ja tämä oli ehdottomasti yksi juhlien parhaista viihdykkeistä useamman juhlijan mielestä!

Juhlissa oli ennustaja, joka näki tulevaan korttien avulla. Kuva: Iida Kasari

Pukukilpailun äänestyksen tulokset julkaistiin illan päätteeksi. Voiton vei cowboy, toiselle sijalle ylsi Darth Vader ja kolmanneksi tulivat merirosvot.

Voiton vei cowboy, toiselle sijalle ylsi Darth Vader ja
kolmanneksi tulivat merirosvot.

Kunniamaininnan sai James Potter, juhlien hengittämätön osallistuja, jonka seuralaisena olivat tietysti Tylypahkan velho-oppilaat. Yleisö osallistui äänestämiseen aktiivisesti ja kaikki odottivat äänestysten tulosta innolla. Voittajakolmikko keräsikin huikeat aplodit noustessaan lavalle tulosten julkistamisen jälkeen.

Harry Potterista innostuksensa asuihin ottaneet Sade Juttuniemi ja Sara Setälä. Keskellä James Potter, joka sai juhlissa kunniamaininnan läsnäolostaan.
Kuva: Iida Kasari

Juhlissa oli hyvä hulina alusta loppuun saakka. Juhlijoilla oli hauskaa ja aika kului hyvin ohjelman parissa. Ohjelmassa oli vielä karaokea, tanssia ja Kahoot-kilpailua.

Halloweenbileet olivat viihdyttävät ja onnistuneet tarjoilujen ja ohjelman vuoksi, joista jäi juhlijoille hyvä mieli!

Pukukilpailun parhaat: sija 3 merirosvot, sija 1 cowboy, sija 2 Darth Vader
Kuva: Iida Kasari
Mitä mieltä olet artikkelista?
  • Hauska 
  • Liikuttava 
  • Tärkeä 
  • Mielenkiintoinen 
  • Kelpo 
  • Tylsä 

Vastaa