Siirry suoraan sisältöön

Kuva: Doug88888, Flickr

kuvituskuva sateenkaaren väreistä

Vaasassa on tänä syksynä aloitettu sateenkaarinuorisotyö

Hanna Hietikko

Kirjoittaja koosti jutun Vaasan kaupungin 20.10. julkaisemasta tiedotteesta.

Toimintaa järjestetään yli 13-vuotiaille nuorille nuorisotalo Sumpussa keskiviikkoisin, Vaasan kaupungin 20.10. julkaisemassa tiedotteessa kerrotaan.

– Sateenkaaritoiminta on matalakynnyksistä, rentoa ja suunnattu yli 13-vuotiaille nuorille. Huomioimme toiminnan suunnittelussa nuorten toiveet ja ideat, kertoo nuoriso-ohjaaja Laura Plosila tiedotteessa.

Toimintaa järjestetään keskiviikkoisin Isolahden koulun vieressä kello 16-18.45 nuorisotalo Sumpussa. Paikalla on aina nuoriso-ohjaajia, joille saa jutella aiheesta kuin aiheesta. Toiminnassa noudatetaan myös vaitiolovelvollisuutta.

Paikalle voi tulla juomaan kupin kahvia, tutustumaan kivoihin tyyppeihin, juttelemaan ohjaajille tai ihan vaan rauhassa olemaan. Toiminta on syrjinnästä vapaata ja siinä noudatetaan turvallisen ja yhdenvertaisen tilan ohjeita. Tullakseen mukaan ei tarvitse määritellä itseään mitenkään.

– Tarjoamme kerran viikossa turvallisen tilan, johon saa tulla juuri sellaisena kuin on, yksin tai yhdessä, kuvailee nuoriso-ohjaaja Anne Lamminen tiedotteessa.

Mitä mieltä olet artikkelista?
  • Hauska 
  • Tärkeä 
  • Mielenkiintoinen 
  • Liikuttava 
  • Kelpo 
  • Tylsä 

Vastaa