Siirry suoraan sisältöön

Vegaaniaktivisti Benjamin Pitkänen vierailee Etelä-Pohjanmaalla joulukuun 1. ja 2. päivänä

Viral Vegansista valtakunnallisesti tunnettu eläinten oikeuksien puolustaja ja vegaaniaktivisti Benjamin Pitkänen vierailee Ilmajoella ja Seinäjoella joulukuun alussa. Pomedia haastattelee häntä joulukuussa ilmestyviin juttuihin, joiden teemana on ruoka ja eläimet.

Keskustelutilaisuus Etelä-Pohjanmaan opistolla

Talk show'n promokuva: Pitkänen istuu naudan kanssa heinillä

Pomedia toteuttaa Etelä-Pohjanmaan opistolla Ilmajoella torstaina aamupäivällä talk show’n, jossa Pitkänen keskustelee suomalaisesta ruoantuotannosta paikallisen MTK:n edustajan, kortesjärveläisen Jaakko Isomäen kanssa.

Keskustelu kuvataan Etelä-Pohjanmaan opiston auditoriossa, johon mahtuu noin 70 ihmistä. Ennakkoilmoittautumiseen pääsee tästä.

Talk show’n striimi alkaa kello 10:30 ja kestää noin tunnin. Striimi näkyy Pomedian lisäksi myös Ilkka-Pohjalaisessa. Keskustelusta julkaistaan myöhemmin myös tallenne.

Lue Ilkka-Pohjalaisen keskustelusta tekemä juttu: Vegaaniaktivisti ja nautatilallinen väittelivät – MTK:n nautaverkoston Isomäki näkee ”ruoantuotannon kansallisena huoltovarmuuskysymyksenä”

Luento kirjastossa

Kirjastovierailun promokuva: Pitkänen puhuu mikrofoniin

Torstaina illalla Benjamin Pitkänen luennoi Seinäjoen pääkirjasto Apilassa kello 17-18:30. Tilaisuus on kaikille avoin, maksuton ja lopussa on aikaa myös keskustelulle.

Tapahtuma toteutetaan yhteistyössä Seinäjoen kirjaston kanssa.

Vierailu Kalevan Navetassa

Perjantaiaamun promokuva: Pitkänen valkoisen hevosen kanssa

Perjantaina aamupäivällä Viral Vegansin edustajat ja Pomedian toimittajat suuntaavat Kalevan Navettaan syömään vegaanista ruokaa ja katsomaan Seinäjoen taidehallissa esillä olevaa Noelia Mora Solvezin Farming-näyttelyä.

Solvezin näyttely koostuu kuudesta video- ja ääni-installaatioista, jotka perustuvat maatiloilta tuttuihin, ihmisten kasvattamiin tuotantoeläimiin.

Tältä reissulta julkaistaan myöhemmin ravintola Äärellä Kuppi ja Kattilan lounaan sekä Solvezin näyttelyn arvio ja mahdollisesti myös reportaasia.

Juttua päivitetty 30.11.2022 kello 12:07: Lisätty striimiupotus, nimi ja väliotsikot.

Mitä mieltä olet artikkelista?
  • Tärkeä 
  • Hauska 
  • Mielenkiintoinen 
  • Liikuttava 
  • Kelpo 
  • Tylsä 

Vastaa