Siirry suoraan sisältöön

Uutiskooste viikolta 8: Seamk taas kyselyn ykkönen, poliisikoulussa opiskelijakato

Luna Järvenpää

Maanantai

Ilkka-Pohjalainen uutisoi maanantaina 20.2. pohjalaismaakuntien uusista luonnonsuojelualueista: Uusia luonnonsuojelualueita pohjalaismaakuntiin – Näin hehtaarit ja eurot jakautuivat.

Tiistai

Yle uutisoi tiistaina 21.2. omaishoitajien eriarvoisesta asemasta: Hyvinvointialue vei muistisairaalta päivätoiminnan ja leikkasi puolet omaishoitajan palkkiosta.

Ilkka-Pohjalainen uutisoi ammattikorkeakoulujen ykkösen Seamkin onnistumisista: Seamk on jälleen ammattikorkeakoulujen ykkönen – Näillä osa-alueilla onnistuttiin.

Keskiviikko

Ilkka-Pohjalainen uutisoi keskiviikkona 22.2. etätyön tuomasta joustavuudesta ja hyvistä puolista: Etätyö tuo tarvittavia joustoja, mutta työpaikalla on silti syytä piipahtaa.

Torstai

Helsingin Sanomat uutisoi torstaina 23.2., että opiskelijakadon takia poliisikoulu helpottaa sisäänpääsyä: Poliisikoulu helpottaa sisäänpääsy­vaatimuksia – Vain pieni osa hakijoista on läpäissyt kokeen.

Ilkka-Pohjalainen uutisoi perheiden talousahdingosta: Hope Vaasa: Perheiden talousahdinko näkyy selvästi – ”Shampoota jatketaan vedellä vaikka kuinka kauan”.

Perjantai

Yle uutisoi perjantaina 24.2. saamelaiskäräjien lain kaatumisesta: Laki saamelaiskäräjistä kaatui perustuslakivaliokunnassa – aika loppui ja kiistelty uudistus ei etene.

Mitä mieltä olet artikkelista?
  • Hauska 
  • Tärkeä 
  • Mielenkiintoinen 
  • Liikuttava 
  • Kelpo 
  • Tylsä 

Vastaa