Siirry suoraan sisältöön

Ministeri Kiurua olivat opetuspäiväkodissa vastassa Pohjanmaan sosialidemokraattien toiminnanjohtaja Johanna Autio, Ilmajoen kunnanjohtaja Ari-Pekka Laitalainen, Etelä-Pohjanmaan opiston rehtori Kyösti Nyyssölä, opetuspäiväkodin johtaja Niina Ojala sekä Opiston taustasäätiön edustaja Jukka Vihriälä.

Ministeri Kiuru vieraili opetuspäiväkodissa Ilmajoella

Hanna Hietikko

Perhe- ja peruspalveluministeri Krista Kiuru (SDP) vieraili maanantaina 6.3. vaalikiertueellaan Etelä-Pohjanmaalla. Yksi ministerin vierailukohteista oli Ilmajoella sijaitseva opetuspäiväkoti Pääskysaari.

Ministeri Kiurua olivat opetuspäiväkodissa vastassa Pohjanmaan sosialidemokraattien toiminnanjohtaja Johanna Autio, Ilmajoen kunnanjohtaja Ari-Pekka Laitalainen, Etelä-Pohjanmaan opiston rehtori Kyösti Nyyssölä, opetuspäiväkodin johtaja Niina Ojala sekä Opiston taustasäätiön edustaja Jukka Vihriälä.

Krista Kiuru otettiin lämpimästi vastaan Ilmajoella opetuspäiväkoti Pääskysaaressa. Ministeri tervehti Jukka Vihriälän jälkeen SDP:n piirin toiminnanjohtaja Johanna Autiota.

Opetuspäiväkoti esiteltiin ministerille perusteellisesti. Tutuksi tulivat niin rakennusmateriaalit, työntekijät kuin päiväkodin lapsetkin. Kiurun mukaan SDP on antanut kuluneella vaalikaudella näytöt, joilla huhtikuun vaaleissa pitäisi pärjätä.

Päiväkodin lapset esittelivät ministerille leikkejään.
Värityskuvien ympärille virisi vilkas keskustelu.
Yksisarvisen ja ratsastajan vauhdikas matka päättyi lattialle, mutta ministeri Kiuru kiiruhti puhaltamaan varpaaseen.
Mitä mieltä olet artikkelista?
  • Tärkeä 
  • Mielenkiintoinen 
  • Hauska 
  • Liikuttava 
  • Kelpo 
  • Tylsä 

Vastaa