Siirry suoraan sisältöön

Kelit lämpenevät, usealla alalla työvoimapula, silta romahti luokkaretkellä olevien alta

Luna Järvenpää

Maanantai

Ilkka-Pohjalainen uutisoi maanantaina 8.5. lämpötilojen noususta ja avotulien riskeistä: Lämpötilat nousevat kuluvalla viikolla, ja samalla kasvavat avotulen riskit – Ruohikkopalovaroitukset voimassa koko Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan alueelle.

Yle uutisoi lasten ja nuorten pelosta hakea apua mielenterveydellisiin ongelmiin: Dinatra Mandoa kiusattiin kahdeksan vuotta, koska kukaan koulussa ei ottanut häntä tosissaan.

Tiistai

Yle uutisoi tiistaina 9.5. hallituksen maahanmuuttoa koskevista neuvotteluista: Suomen hallituksen pitää neuvotella turvapaikkalainsäädännöstä EU:ssa.

Yle uutisoi myös Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun virtuaalisen luonnon tutkimuksesta: Rentouttaako luonto silloinkin, kun se on kuvia neukkarin seinällä? Mikkelissä tutkitaan virtuaalisen luonnon vaikutuksia.

Keskiviikko

Ilkka-Pohjalainen uutisoi keskiviikkona 10.5. uutuuspelistä, joka yhdistää journalismin ja seikkailun: Pelintekijäksi ryhtynyt entinen toimittaja loi tiimin, jossa on mukana kaikkien tuntema koomikko – Uutuuspeli yhdistää seikkailun ja journalismin.

Yle uutisoi Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueen työvoimapulasta: Hyvinvointialue joutuu turvautumaan poikkeustoimiin, jotta hoitoalan kesätyöt saadaan järjestettyä – töihin on otettu myös kouluttamattomia.

Torstai

Ilkka-Pohjalainen uutisoi torstaina 11.5. nuorten keskuudessa ilmenevästä väkivallasta: Kodeissa ei ole opetettu lapsille oikean ja väärän välistä eroa ja nyt kouluista soitetaan Pohjanmaan poliisille.

Helsingin Sanomat uutisoi Espoon sillan romahtamisesta: 27 ihmistä loukkaantui Espoon Tapiolassa sijaitsevan sillan romahduksessa. HS:n artikkeli näyttää, miten dramaattiset tapahtumat etenivät.

Perjantai

Yle uutisoi perjantaina 12.5. hallituksen työllisyystavoitteesta: Analyysi: Suomessa on jo nyt 200 000 avointa työpaikkaa, mistä tuleva hallitus voi löytää 100 000 työntekijää?

Helsingin Sanomat uutisoi keväällä lisääntyvästä masennuksesta ja ahdistuksesta: ”Kevät on vaarallista aikaa masentuneille”, sanoo tutkimusprofessori.

Mitä mieltä olet artikkelista?
  • Hauska 
  • Tärkeä 
  • Mielenkiintoinen 
  • Liikuttava 
  • Kelpo 
  • Tylsä 

Vastaa