Siirry suoraan sisältöön

Käärijä-ilmiö jatkuu, Sanna Marin kunniatohtoriksi, Vaasan kouluissa saa kasvisruokaa

Luna Järvenpää

Maanantai

Ylen tutkivan journalismin MOT-toimitus julkaisi 15.5. dokumentin, jossa käsitellään liikennekuolemia: Kuolema maantiellä.

Yle uutisoi maanantaina halpenevista tuotteista: Vihdoinkin positiivisia uutisia ruokalaskujen kanssa tuskaileville – katso, mitkä tuotteet halpenivat eniten.

Tiistai

Iltalehti seurasi tiistaina, miten toimitusministeristön pääministeri Sanna Marin vihittiin New Yorkin yliopiston kunniatohtoriksi ja millaisen puheen hän piti valmistuneille: Kunniatohtoriksi vihitty Sanna Marin puhui valmistuneille New Yorkissa: ”Naisia ei ole riittävästi johtajina”.

Illan A-studiossa Ylellä keskusteltiin siitä, miten Euroviisuissa toiseksi tulleen Jere Pöyhösen menestys oli mahdollista: Miten Käärijä-ilmiö syntyi?

Keskiviikko

Ilkka-Pohjalainen uutisoi keskiviikkona 17.5. ilmasto- ja ympäristötavoitteista: Päätöntä politiikkaa vai varmoja faktoja? – Kokosimme, mistä ilmasto- ja ympäristötavoitteiden eri vuosiluvut tulevat.

Torstai

Ilkka-Pohjalainen uutisoi kasvisruoan tarjoamisesta Vaasassa: Kasvisruokaa saa pian kauhoa vapaasti lautaselle myös Vaasan kouluissa – Kasvissyöjien ykkösherkku maistuu lihansyöjillekin.

Yle uutisoi torstaina 18.5. kokoomuksen halusta laajentaa oppivelvollisuutta: Kokoomus haluaa laajentaa oppivelvollisuutta siten, että jo viisivuotiaat aloittavat esikoulun.

Perjantai

Yle uutisoi perjantaina 19.5. hallitusneuvottelujen etenemisestä: Purra: Hallitusta ei synny ilman selkeitä muutoksia maahanmuuttoon, neuvottelut ”hyvin vaiheessa”, Essayah: Jouhevampaa kuin vuonna 2011.

Yle kertoi myös tutkimustuloksista, joiden mukaan koululaisten niskat ja hartiat ovat kipeitä, jos he käyttävät paljon aikaa ruutujen ääressä: Runsas ruutuaika kipeyttää jo kouluikäisten niskat ja hartiat, kertoo väitöstutkimus.

Mitä mieltä olet artikkelista?
  • Hauska 
  • Tärkeä 
  • Mielenkiintoinen 
  • Liikuttava 
  • Kelpo 
  • Tylsä 

Vastaa