Siirry suoraan sisältöön

IK:n naiset pistejahdissa paahtavassa helteessä

Ronja Kuorikoski

Kirjoittaja pelaa IK:ssa.

Ilmajoen Kisailijoiden naisten edustusjoukkue tavoitteli kauden toista voittoaan laidunalueen kentällä paahtavassa helteessä, kun vastaan asettui 19.6. SeMi Seinäjoelta.

Ilmajoen kisailijoiden naisten edustusjoukkue lähti Laidunalueen kentällä tavoittelemaan kauden toista voittoaan, kun vastaan asettui tuttu vastustaja SeMi. Tukalan kuumasta ilmasta huolimatta peliin lähdettiin positiivisin mielin päävalmentaja Saija Valkaman ja psyykkisen valmentajan Noora Mäkisalon saattelemana. Kotijoukkueen iloksi paikalle oli saapunut myös varsin runsaslukuinen yleisö.

Kotijoukkueen positiivinen pelivire säilyi läpi ottelun haastavista tilanteista huolimatta. Vastustaja hyödynsi tehokkaasti maalipaikkansa ja ottelun väliajalle mentiin 0-2-lukemissa Emmi Nortusen upottaessa pallon IK:n verkkoon kahdesti.

IK:n naiset onnistuivat etenkin ottelun toisella puoliskolla luomaan näyttäviä maalipaikkoja sekä vaarallisia kulmatilanteita, esimerkiksi Joanna Luoma ja Katri Ojaniemi.

Valitettavasti IK:n sinnikkäistä yrityksistä huolimatta maalihanat eivät tällä kertaa auenneet. Ottelu päättyi vierasjoukkueen hyväksi ja vastustajan Nortusen hattutemppuun 0-3. Joukkue valitsi keskuudestaan pelin itsensä ylittäjäksi upean pelin pelanneen ja pelipaikallaan loistaneen Krista Mansikkamäen.

Vieraspeli Mustasaaressa

IK:n edellinen vieraspeli pelattiin 15.6. Mustasaaressa, jossa vastaan asettui FC Kuffen. Tasaisesta alusta huolimatta peli päättyi lopulta kotijoukkueen FC Kuffenin hyväksi Amanda Padan ja Julia Apsholmin maalein 3-0.

Ottelun itsensä ylittäjäksi IK:n naiset valitsivat kentällä vakuuttavia otteita esittäneen Katri Ojaniemen.

Seuraava kotipeli pelataan Ilmajoella IK:n kotikentällä 9.7.2023 kello16, kun vastaan asettuu odotetusti kova vastus, eli sarjan ykkössijaa hallitseva FC Brändöpojkarna. Tätä ennen kuitenkin voittoa tavoitellaan maanantaina 26.6. Vaasassa, jossa vastassa on sarjan kolmossijaa pitävä VPS.

Mitä mieltä olet artikkelista?
  • Hauska 
  • Tärkeä 
  • Mielenkiintoinen 
  • Liikuttava 
  • Kelpo 
  • Tylsä 

Vastaa