Siirry suoraan sisältöön

IK:n naisten kausi jatkui myrskysäässä

Annika Rinta-Jaskari

Kirjoittaja pelaa IK:ssa.

Laidunalueella nähtiin melkoisia sääolosuhteita sunnuntaina 30. heinäkuuta pelatussa IK:n naisten jalkapallo-ottelussa Mustasaaren I-JBK:ta vastaan. Pelin alussa rankkasade sai kentän täyttymään vesilätäköistä, mutta naiset sopeutuivat tilanteeseen hyvin ja saivat paljon maalipaikkoja.

Vastustajan Johanna Nygård kuitenkin vei vastustajat johtoon pelin 19. peliminuutilla hienolla kaukolaukauksella. Naiset eivät tästä lannistuneet ja ensimmäisen puoliajan lopulla Noora Mäkisalon keskitys löysi rangaistusalueelta Riika Savelan, joka hienon haltuunoton jälkeen laukoi pallon taitavasti maalivahdin ulottumattomiin.

Ensimmäisellä puoliajalla nähtiin myös vastustajan rangaistuslaukaus, joka kotijoukkueen onneksi meni maalin ohi. Toisella puoliajalla nähtiin molempiin päihin paljon maalipaikkoja niissä kenenkään kuitenkaan onnistumatta.

Pelin 81. peliminuutilla vastustaja sai kuitenkin toisen rangaistuslaukauksen, jonka Nygård sijoitti yläkulmaan vieden I-JBK:n 2-1-johtoon. Peli päättyi näihin lukemiin IK naisten hienosta loppukiristä huolimatta. Pelin itsensä ylittäjäksi valittiin ansaitusti hienosti katkoja tehneen Kerttu Siltala.

Sundomista tuotiin tuliaisiksi tyly 7-0-tappio

Naisten edellinen vierasottelu pelattiin 20.7. Sundomissa SIF:ää vastaan. IK:n vähäinen pelaajamäärä sekä pelaajan loukkaantuminen auttoivat vastustajan 7-0-voittoon Ella Björklundin, Tilde Bertsin sekä Riia Koiviston maaleilla IK:n naisten kovasta yrityksestä huolimatta.

Ottelun itsensä ylittäjä oli hienon pelin pelannut ja joukkuetta paljon auttanut Sanni Haapala.

Seuraava kotipeli pelataan tutusti Laidunalueella 13. elokuuta, kun vastaan asettuu BK-48. Tätä ennen naiset matkustavat 3.8. Lapualle paikallisvääntöön Lapuan Virkiää vastaan.

Mitä mieltä olet artikkelista?
  • Hauska 
  • Tärkeä 
  • Mielenkiintoinen 
  • Liikuttava 
  • Kelpo 
  • Tylsä 

Vastaa