Kuvat: Eero Uusitalo

IK pelasi tasurit Sportia ja Karhua vastaan, mutta hävisi BK-48:lle

Hanna Hietikko

Kirjoittaja pelaa IK:ssa.

Perjantaina 18.8. Ilmajoen Kisailijat matkasi Vaasaan FC Sport Vaasa/2:n vieraaksi ja pelasi tasapelin 1–1, vaikka mahdollisuudet oli voittoonkin. Keskiviikolle 23.8. siirretty kotipeli päättyi Laitumella BK-48:n 5–2-voittoon IK:sta. Sunnuntaina 27.8. IK pelasi kotona karhua vastaan tasan 2–2.

Perjantai-iltana 18. elokuuta Vaasassa pelattu peli oli tasainen, mutta IK:n hallinnassa. IK:n maalin teki Neea Autio jo ottelun 11. minuutilla.

Sportin tekemä ainoa maali tuli tilanteesta, jossa Sportin pelaaja sai huutamalla rangaistuspotkun. Varsinaista rikettä tilanteessa ei ollut, sportilainen vain pelasi pehmein polvin.

Ottelun itsensä ylittäjänä IK:sta palkittiin koko peliajan kentällä töitä paiskinut Carita Luoma.

BK ryöpytti, mutta IK pääsi mukaan

Keskiviikkona 23. elokuuta Ilmajoella pelattu peli oli aluksi täysin BK:n hallintaa. IK kuitenkin pääsi vähitellen mukaan peliin ja pystyi pelaamaan omannäköistä jalkapalloa paikoitellen.

Lämmittelyiden aikana alkanut ja ensimmäisen puoliajan jatkunut sade pehmitti jo entisestään muhkuraisen kentän liukkaaksi mutavelliksi. Siitä huolimatta peli muistutti enimmäkseen jalkapalloa ja BK onnistui tekemään IK:n verkkoon viisi maalia.

IK:sta maalintekijöinä kunnostautuivat Sanni Haapala ja Veera Kotamäki. Itsensä ylittäjänä pelin jälkeen palkittiin sitkeä Oona Virtanen.

Karhua vastaan tasapeli kotona

Joanna Luoma ja Veera Kotamäki tekivät IK:lle ottelun kaksi ensimmäistä maalia niin että IK johti peliä ensimmäisen puoliajan jälkeen 2-0.

70 minutin pelin jälkeen Karhun Sanni Aro teki muutaman minuutin aikana Karhun maalit ja näin vierasjoukkue tuli tasoihin.

Seuraava IK:n peli on elokuun viimeisenä päivänä, torstaina 31. elokuuta Vaskiluodossa ABC:tä vastaan.