Siirry suoraan sisältöön

Ilmajoella pidetään marraskuussa cosplay- ja pelitapahtuma nimeltä Pomecon

Jessica Järvenpää

Kirjoittaja on Pomeconin perustaja.

Pohjalainen pelitapahtuma Pomecon järjestetään Etelä-Pohjanmaan opistolla Ilmajoella marraskuussa. Tapahtuma pidetään valtakunnallisen Peliviikon viikonloppuna eli perjantaina 10.11. ja lauantaina 11.11.2023.

Pomecon alkaa perjantaina kello 12. Ohjelmaa on luvassa perjantaina iltaan asti ja lauantaina kello 12-14.

Etelä-Pohjanmaan opiston Liakka-talo täyttyy marraskuussa kahtena päivänä peliharrastajista. Tämä kuva on otettu Hypeconissa Hyvinkäällä kesäkuussa 2023. Kuva: Jasu / Conikuvat.fi

Pomecon on tapahtuma, joka painottuu pelaamiseen, cosplayaamiseen ja yhteisöllisyyteen. Ohjelmassa on muun muassa pelaamista, asujen tekemistä ja erilaisia luentoja.

Peliharrastajat yhdistävä tapahtuma

Pomecon on suunnattu kaikille pelaamisesta, roolipeleistä ja cosplayaamisesta kiinnostuneille, joilla ei ole mahdollisuutta lähteä kauemmas vastaaviin tapahtumiin. Paikalla on cosplaytyöpajaa, erilaisia pelaamismahdollisuuksia, luentoja ja paljon muuta yhteisöllistä toimintaa.

Myös Pomeconissa järjestetään cosplay-asukisa. Kuva on otettu 16.–18. kesäkuuta 2023 Lahden Sibeliustalossa pidetystä Desuconista. Kuva: Nyymix / Conikuvat.fi

Mukana järjestämisessä ovat Etelä-Pohjanmaan Opisto, Pomedia, Ilmajoen nuorisovaltuusto, Ilmajoen kirjasto, Kurikan kirjasto, Kurikka-live, Qrikka Freetime ry, Depisucosplay, Fantasialinna, Ranka ry, Seinäjoki Gaming ja Platonic Partnership.

Tästä linkistä pääset ilmoittautumislomakkeeseen.

Juttua muokattu 10.11.2023 kello 12:30: Poistettu Ilmajoen nuvan päätösbileet, joita ei tule.

Mitä mieltä olet artikkelista?
  • Tärkeä 
  • Mielenkiintoinen 
  • Hauska 
  • Kelpo 
  • Liikuttava 
  • Tylsä 

Vastaa