Siirry suoraan sisältöön
Kollaasi presidenttiehdokkaista.

Vastaa kyselyyn, jossa Pomedia selvittää, kuka on pohjalaisten opiskelijoiden suosikki seuraavaksi presidentiksi

Hanna Hietikko

Kirjoittaja seurasi 4.11. Elämäni biisiä.

Suomelle valitaan uusi presidentti vuoden 2024 alussa. Pomedia kysyy nyt opiskelijoilta, keitä he äänestäisivät Suomen seuraavaksi presidentiksi ja miksi.

Kyselyyn voi vastata myös tästä Forms-linkistä. Jaa ihmeessä linkkiä myös muille opiskelijoille, että saamme mahdollisimman paljon vastauksia. Teemme kyselyn todennäköisesti vielä uudestaankin ennen vaalipäivää.

Yksi tästä joukosta on todennäköisesti seuraava Suomen presidentti. Ylärivissä vasemmalla Mika Aaltola, kuva: aaltola2024.fi. Keskellä ylhäällä Pekka Haavisto, kuva: Ilkka Vuorinen. Ylhäällä vasemmalla Sari Essayah, kuva: Merja Eräpolku. Alhaalla vasemmalla Olli Rehn, kuva: Anton Sucksdorff, ollirehn2024.fi, Paavo Väyrysen kuningasmukin kuva: pohjanrannanverkkokauppa.fi. Keskellä Alexander Stubb, kuva: kokoomuksen kuvapankki. Alhaalla oikealla Li Andersson ja Jussi Halla-aho, kuvat: eduskunta.fi. Koostaminen kollaasiksi: Hanna Hietikko

Presidenttiehdokkaisiin voi tutustua ehdokkaiden Tiktok-tilien sijaan vaikkapa tästä Alfred Backan tekemästä videosta.

Mitä mieltä olet artikkelista?
  • Tärkeä 
  • Hauska 
  • Mielenkiintoinen 
  • Liikuttava 
  • Kelpo 
  • Tylsä 

Vastaa