Siirry suoraan sisältöön

Pomedia testaa, miten opiskelijaystävällisiä pohjalaiset kahvilat ovat

Pomediassa alkaa uusi juttusarja, jossa selvitetään kahviloiden opiskelijaetuja. Ensimmäiset kolme jaksoa julkaistaan Pomedia.fin lisäksi myös Pomedian Tiktokissa ja Instagramissa reelseinä joulukuun alussa. Lisää tutkivaa kahvilajournalismia on luvassa lukuvuoden aikana.

Ensimmäisenä Pomedia testasi Seinäjoella sijaitsevan Hanna & Kerttu -kahvilan.

Toinen toimituksen testaama kahvila on niin ikään seinäjokelainen Café Epstori.

@pomedia.fi

Pomedia kiertää kahvilat, osa 2: Cafe Epstori Toinen osa uutta juttusarjaamme on tässä! Pomedia kiertää kahviloita ja selvittää, miten opiskelijaystävällisiä ne ovat. Toisessa osassa tutustutaan Café Epstoriin Seinäjoella. #Kahvila #Opiskelu #Opiskelijaystävällisyys

♬ original sound – Pomedia

Sarjan kolmas osa julkaistaan lauantaina 9. joulukuuta.

Mitä mieltä olet artikkelista?
  • Hauska 
  • Tärkeä 
  • Mielenkiintoinen 
  • Liikuttava 
  • Kelpo 
  • Tylsä 

Vastaa