Siirry suoraan sisältöön

Kuva: Rabidypixels, Skimbalot 2023

@Rapiditypixels Skimbalot 2023

Vaikka sataisi vettä, skimbalot tarjoilevat keskiviikkona vauhtia, olutrallia ja after ski -huumaa

Julia Jaakkola

Kirjoittaja pitää peukut pystyssä kaikkien Pulkka race -kilpailuun osallistuvien joukkueiden puolesta.

Seinäjoen ammattikorkeakouluopiskelijoiden legendaariset talvibileet eli Skimbalot pidetään 24. tammikuuta. Luvassa on perinteiseen tapaan pulkkamäkeä, Olutpialaiset ja tietysti jatkot Ilonassa. Skimbalot järjestää Seinäjoen Opiskelijapalvelut oy yhteistyössä kaupungin baarien, kuten Härmän Häjyn, Ale pub Wäinön ja Vekselin kanssa.

Kilpailulliset etkot tiedossa

Pulkka race -kilpailu suoritetaan mäkihyppytornien hidastemäessä Skimbaloiden etkoilla, alkaen puoli viidestä ja jatkuen kuuteen illalla. Mäenlaskussa kilpaillaan 2-5 hengen joukkueissa omatekoisella pulkalla. Lopuksi tuomaristo palkitsee kolme parasta joukkuetta muun muassa pulkan kestävyyden, laskutavan ja teeman perusteella.

Seinäjoen Opiskelijapalvelut oy:n sivuilla kerrotaan, että ilmoittautuminen Pulkka race -kilpailuun on päättynyt 21.1.2024, joten uusia osallistujia ei enää oteta mukaan.

Urheilujuhlan tuntua olutpialaisittain

Pulkka race -kilpailun jälkeen alkavat Olutpialaiset, joissa on mahdollista ostaa hieman lämmikettä kylmän päivän ratoksi. Illan aikana on tarkoitus kerätä leimoja Olutpia-passiin yhteistyökumppaneiden baareista ja ravintoloista juoma- ja ruokaostosten yhteydessä.

Jokaisesta paikasta voi saada vain yhden leiman. Lisäksi passilla pystyy hyödyntämään paikkojen juomatarjouksia kello 18-23 välisenä aikana.

@Rabidypixels Skimbalot 2023
Skimbaloissa ei tarvitse lasketella vaan voi siirtyä nauttimaan suoraan after skistä. Kuva: Rabidypixels, Skimbalot 2023

Olutpialaiset kestävät iltayhteentoista asti ja suoritusmerkkejä on mahdollista keräillä Ilonan edustalta yhdeksästä asti. Bileet saavat lopulta arvoisensa päätöksen Ilonassa after ski -teemaa kunnioittaen.

Teeman mukaisesti tapahtumaan on siis pukeuduttava näyttäviin lasketteluasuihin!

Mitä mieltä olet artikkelista?
  • Hauska 
  • Tärkeä 
  • Mielenkiintoinen 
  • Liikuttava 
  • Kelpo 
  • Tylsä 

Vastaa