Siirry suoraan sisältöön

Seinäjoen keskustakampusta kehitetään kyselyllä, jossa voi esittää toivomuksiaan

Hanna Hietikko

Kirjoittajaa kiinnostaa, miten Seinäjoki voisi olla parempi kaupunki opiskelijoille.

Jokirannassa sijaitsevaa kampusta ja koko Seinäjokea halutaan kehittää opiskelijaystävällisemmäksi. Kampusalueen toimijat keräävät nyt kyselyllä tietoa siitä, millainen olisi unelmien opiskelijakaupunki. Kyselyyn on aikaa vastata 5. toukokuuta asti.

Kysely on osa vuoteen 2030 tähtäävää kehittämissuunnitelmaa nimeltä Kampus 2030 ja se on suunnattu kaikille, jotka jo käyttävät kampusta ja jotka voisivat käyttää kampusta. Vastaaja voi olla seinäjokelainen, eteläpohjalainen, suomalainen tai muualta. Vastaukset jätetään nimettömänä.

Kyselyyn pääsee vastaamaan tästä.

Kysely on osa Kampus 2030 -hanketta, jota toteuttavat Seinäjoen ammattikorkeakoulu, Seinäjoen kaupunki, Seinäjoen yliopistokeskus ja Etelä-Pohjanmaan korkeakouluyhdistys. Kehittämissuunnitelma julkaistaan marraskuussa 2024.

Seinäjoen keskustan jokirannassa sijaitsevalla kampuksella toimivat Seinäjoen ammattikorkeakoulun lisäksi Seinäjoen yliopistokeskus, Seinäjoen korkeakouluyhdistys, Etelä-Pohjanmaan liitto.

Seinäjoen yliopistokeskus vietti juuri 20-vuotisjuhliaan. Seinäjoen ammattikorkeakoulu Seamk taas aloitti toimintansa jo vuonna 1992.

Mitä mieltä olet artikkelista?
  • Hauska 
  • Tärkeä 
  • Mielenkiintoinen 
  • Liikuttava 
  • Kelpo 
  • Tylsä 

Vastaa