Siirry suoraan sisältöön

Vaasan ammattikorkeakoulun suosittu vetytalouskoulu saa jatkoa

Minttu Witick

Kirjoittaja kirjoitti sähkeen tiedotteen pohjalta.

Vaasan ja Turun ammattikorkeakoulujen verkkokoulutus Vedyntuotanto ja vetytalouden arvoketjut saa jatkoa syksyllä 2024. Koulutus on Vaasan ja Turun ammattikorkeakoulujen yhteinen ja maksuton opintokokonaisuus, joka on kehitetty vastaamaan energiamurrokseen, jossa vedyn merkitys on kasvanut.

Verkkokoulutukseen osallistuminen on mahdollista ympäri Suomen. Opinnot ovat alemman ammattikorkeakoulututkinnon tasoisia, ja niissä pärjätäkseen tulee hakijalla olla vähintään toisen asteen tutkinto suoritettuna.

Koulutuksen laajuus on 30 opintopistettä ja se on mahdollista suorittaa työn ohessa. Haku koulutukseen päättyy 31.5. Lisätietoa koulutuksesta löytyy Vaasan sekä Turun ammattikorkeakoulun verkkosivuilta.

Mitä mieltä olet artikkelista?
  • Hauska 
  • Tärkeä 
  • Mielenkiintoinen 
  • Liikuttava 
  • Kelpo 
  • Tylsä 

Vastaa