Siirry suoraan sisältöön

Nuoret voivat hakea Vaasan nuvalta avustuksia huhtikuun ajan

Hanna Hietikko

Kirjoittaja teki jutun tiedotteen perusteella.

Vaasan nuorisovaltuusto myöntää avustuksia nuorten omaehtoiseen toimintaan, Vaasan kaupungin 2.4. julkaistussa tiedotteessa kerrotaan. Avustusta voi hakea esimerkiksi nuorten järjestämään projektiin tai tapahtumaan, pienryhmien harrastustoimintaan tai osarahoitukseksi suurempaan projektiin.

Rahaa on jaossa yhteensä 2 000 euroa. Avustusta voivat hakea 13–29-vuotiaista nuorista koostuvat vähintään kahden nuoren ryhmät, jotka asuvat tai opiskelevat Vaasassa.

Tuella voi järjestää tapahtuman

Avustusten avulla nuorisovaltuusto haluaa aktivoida nuoria toteuttamaan esimerkiksi tapahtumia, joista mahdollisimman moni nuori pääsee osalliseksi.

–  Nuorilla on jälleen kerran oiva tilaisuus toteuttaa ideoitaan! Suosittelen lämpimästi kaikkia kiinnostuneita tarttumaan mahdollisuuteen ja hakemaan rahoitusta hankkeelleen. Tuen avulla voi järjestää vaikkapa konsertin, urheilukilpailun tai isot lanit! Toivon avustusten myötä Vaasaan syntyvän hienoja nuoria osallistavia projekteja, kommentoi nuorisovaltuuston puheenjohtaja Aaro Helo tiedotteessa.

Tuen hakuaika päättyy 30.4.2024. Tukea haetaan Vaasan kaupungin verkkosivuilla olevalla lomakkeella.

Nuorisovaltuusto päättää avustuksien saajat ja avustusmäärät kokouksessaan 16. toukokuuta. Avustettu on järjestettävä kesä-joulukuun välisenä aikana vuonna 2024.

Mitä mieltä olet artikkelista?
  • Hauska 
  • Tärkeä 
  • Mielenkiintoinen 
  • Liikuttava 
  • Kelpo 
  • Tylsä 

Vastaa