Siirry suoraan sisältöön

Kampusaluetta koskevaan kyselyyn tuli yli 400 vastausta

Hanna Hietikko

Jutut on laadittu Seamkin lehdessä julkaistun jutun perusteella.

Seamkin, Seinäjoen kaupungin, Seinäjoen yliopistokeskuksen ja Etelä-Pohjanmaan korkeakouluyhdistyksen Kampus 2030 -hankkeessa selvitetään, mitä opiskelijat, siellä työskentelevät sekä muut paikalliset toivovat jokirannassa sijaitsevalta kampusalueelta.

Kampusalueen kehittämistä on kyselyn lisäksi selvitetty touko-kesäkuussa 2024 Seinäjoella pidetyissä työpajoissa. Hankittuihin tietoihin perustuva kehittämissuunnitelma julkaistaan 11. marraskuuta, Seamkin lehdessä kerrotaan.

Kampusalueen kehittävistä käsitellään Tilat, talot ja miljööt -seminaarissa jo elokuun 28. päivänä.

Mitä mieltä olet artikkelista?
  • Hauska 
  • Tärkeä 
  • Mielenkiintoinen 
  • Liikuttava 
  • Kelpo 
  • Tylsä 

Vastaa