elintarvikkeet
Ajankohtainen Navetta: Ruokakokemuksen moniaistisuus
Marraskuun Ajankohtaisessa Navetassa on aiheena moniaistisuus. Elintarvikekehityksen professori Anu Hopia Turun yliopistosta luennoi ruokakokemuksen moniaistisuudesta ja muun muassa siitä, miten värit vaikuttavat ruokakokemukseemme. Luennon jälkeen on mahdollisuus osallistua aikuisille suunnattuun…
Seamk Food Labs – palveluja ruoka-alan toimijoille -työpaja
Tervetuloa Seamk Food Labs – palveluja ruoka-alan toimijoille -työpajaan, joka järjestään torstaina 14.11.2024 klo 9.00–12.00 Seinäjoen ammattikorkeakoululla Framilla (F-talo, Lasipalatsi). Tapahtuma alkaa kahvittelulla klo 8.45, paikkana Frami F-talon Lasipalatsi 1.…
Food Business Challenge 2025
Food Business Challenge -ideakilpailussa etsitään ruoka-alalle uusia innovaatioita ja liikeideoita kaikille ruokaketjun osa-alueille! Food Business Challenge -ideakilpailun tavoitteena on edistää ja nostaa esille uusia ideoita ja liiketoimintaa ruoka-alalle. Kilpailussa huomioidaan koko…
Kasvisruoka pääosassa kansainvälisessä ruoka-alan konferenssissa Seinäjoella
Eurooppalaisen maatalousverkoston vuosittainen ERIAFF-konferenssi pidettiin Seinäjoen ammattikorkeakoululla 11.-13. kesäkuuta. Kansainvälisten vieraiden lisäksi paikalla olivat myös maa- ja metsätalousministeri Sari Essayah ja kansanedustaja Mikko Savola. Kymmenettä kertaa järjestetyn ERIAFF-konferenssin (The Network…