ruoka
Ajankohtainen Navetta: Ruokakokemuksen moniaistisuus
Marraskuun Ajankohtaisessa Navetassa on aiheena moniaistisuus. Elintarvikekehityksen professori Anu Hopia Turun yliopistosta luennoi ruokakokemuksen moniaistisuudesta ja muun muassa siitä, miten värit vaikuttavat ruokakokemukseemme. Luennon jälkeen on mahdollisuus osallistua aikuisille suunnattuun…
Seamk Food Labs – palveluja ruoka-alan toimijoille -työpaja
Tervetuloa Seamk Food Labs – palveluja ruoka-alan toimijoille -työpajaan, joka järjestään torstaina 14.11.2024 klo 9.00–12.00 Seinäjoen ammattikorkeakoululla Framilla (F-talo, Lasipalatsi). Tapahtuma alkaa kahvittelulla klo 8.45, paikkana Frami F-talon Lasipalatsi 1.…
Korealaisessa ravintolassa ruokaansa saa grillata ihan itse juuri sen verran kuin haluaa
Pomedia testasi heinäkuun puolivälissä Vaasan keskustassa sijaitsevan aasialaistyyppisen Mokpo Korean BBQ -ravintolan. Maistettavaksi valikoitui menusta testaajan ruokavalioon sopiva vegaaninen grilliruokasetti. Kun tilaus on tehty, pöytään tuodaan juomat ja koko seurueelle…
Ruokamessut
Kauhajoen ruokamessut järjestetään 30.8.-1.9.2024. Vuosittain Hämes-Havusen idyllisessä pohjalaismiljöössä järjestettävillä messuilla pääsee maistelemaan makujen laajaa kirjoa, keräämään itselle uusia vinkkejä omaan kokkaukseen ja ihastelemaan taitajien kädenjälkiä. Messuille saapuvien näytteilleasettajien joukko tarjoaa…
Seinäjoki on vegaanisempi kuin Vaasa
Minulla on kokemusta Seinäjoen ja Vaasan vegaanisesta ruokatarjonnasta noin viideltä vuodelta. Ehkä hieman yllättäen maalaisserkku Seinäjoki onkin yliopistokaupunki Vaasaa helpompi paikka löytää vegaanille syötävää. Seinäjoen ammattikorkeakoulussa ainakin yhdessä ravintolassa on…
Lakeus kokkaa
Lakeus kokkaa -messut järjestetään Seinäjoki-areenassa tiistaina 14. toukokuuta kello 13 alkaen. Lakeus kokkaa on hotelli- ja ravintola- ja keittiöalan (HoReCa) ammattilaisille ja ostajille suunnattu ammattilaistapahtuma. Vuoden 2024 tapahtuma tarjoaa entistä…