Siirry suoraan sisältöön

Uutiskooste viikolta 11: Ruoan hinta nousee, Ilmajoen pride kohautti, matematiikan osaaminen heikentynyt

Luna Järvenpää

Maanantai

Yle uutisoi maanantaina 13.3. Sanna Marinin lausunnoista: Pääministeri Marin: Kukaan ei ole luvannut Horneteja Ukrainalle.

Ilkka-Pohjalainen uutisoi tienvarrella vilisevien vaalimainoksien poistatuksesta: Vaalimainokset vilisevät nyt silmissä tienvarsilla – Joitakin mainoksia on jouduttu jo poistamaan.

Tiistai

Yle uutisoi tiistaina 14.3. ruoan hinnan nousun kiihtymisestä: Uusi ennätys: Ruoan hinnan nousu kiihtyy taas – katso tästä, mitkä tuotteet nousevat nyt nopeimmin ja mitkä hitaimmin.

Yle uutisoi myös suomalaiskoteja uhkaavasta pakkoremontista: Suomalaiskoteja uhkaa mittava pakkoremontointi, kun EU-parlamentti hyväksyi kiistellyn ehdotuksen: taloista halutaan vähäpäästöisiä.

Keskiviikko

Ilkka-Pohjalainen uutisoi 15.3. Etelä-Pohjanmaan opistolla järjestetystä Ilmajoki Pridestä: Ilmajoki Pridessa pohdittiin pohjalaista homokulttuuria – ”Meillä on Pride, ja sitten on tämä kissa ja hiiri -leikki lippujen kanssa”.

Myös Pomediaan tehtiin juttuja Opistolla järjestetystä pridestä: Tätä te haluatte tietää seksistä, seksuaalisuudesta ja sukupuolesta: Katso vastaukset! sekä Ilmajoella pidettiin ensimmäinen koko kunnan pride, joka herätti sekä iloista että negatiivista huomiota.

Ilkka-Pohjalainen uutisoi myös opiskelijoiden mielenterveyspalvelujen ruuhkasta: Opiskelijoiden mielenterveyspalveluissa ruuhkaa Seinäjoella ja Vaasassa – Vapaat ajat voivat mennä kuukausien päähän.

Torstai

Yle uutisoi torstaina 16.3. koululaisten heikentyneestä matematiikan osaamisesta: Koululaisten matematiikan osaaminen on heikentynyt – osalla oppilaista taustalta löytyy puutteellinen sanavarasto.

Perjantai

Yle uutisoi perjantaina 17.3. suomalaisten heikentyvästä kestävyydestä: Jo viisikymppisten fyysinen toimintakyky on vaakalaudalla – suomalaismiesten kestävyys on heikentynyt vuosikymmeniä eikä loppua näy.

Juttua täydennetty vielä yhdellä otsikolla 17.3. kello 15:30.

Mitä mieltä olet artikkelista?
  • Hauska 
  • Tärkeä 
  • Mielenkiintoinen 
  • Liikuttava 
  • Kelpo 
  • Tylsä 

Vastaa